#höst #sommar #vinter #vår
Mat och dryck, Restaurang, Restaurang

Restaurang Marttilan Talli

Restaurang Marttilan Talli är en konferens-, fest- och lunchrestaurang alldeles intill Seinäjoki centrum i den historiska miljön i gamla länssjukhuset. I vår restaurang njuter gästerna av utmärkt mat och trevlig service.

Vi serverar lunchbuffé varje vardag kl. 10:30–13:30. I sann Marttilan Talli-tradition lagar vi alltid lunchen med kärlek till maten. I vår matlagning använder vi så långt som möjligt inhemska, närproducerade råvaror. Vår flexibla personal lagar på beställning mat även utanför lunchtid till grupper.

För arrangörer av fester och konferenser erbjuder Marttilan Talli en mångsidig inramning för unika evenemang. Restaurangen har plats för 150 gäster i en inspirerande miljö. Våra lokaler lämpar sig utmärkt både för konferenser och fester och vårt kök lagar mat som passar för alla tillfällen enligt dina önskemål.

För mindre fester och konferenser (max. 50 personer) kan vi erbjuda vår trivsamma övervåning, som kan bokas när som helst. Ett utmärkt val till exempel för dagkonferenser. Salen på nedervåningen som rymmer upp till 100 personer är tillgänglig på veckoslut samt vardagar efter kl. 14 när lunchserveringen är avslutad. Lokalerna kan även användas tillsammans vid evenemang av olika slag. Till salen på övervåningen går det att ordna ljud- och bildförbindelse från salen på nedervåningen eller så kan övervåningen användas till exempel som separat danslokal på fester. För mindre möten (max. 15 personer) finns det möjlighet att boka vår varma, inglasade solterrass. Restaurang Marttilan Talli med fullständiga utskänkningsrättigheter är en unik lunch- och beställningsrestaurang som restaurerades 1985 och ligger i det före detta stallet till Seinäjoki gamla länssjukhus.