#kesä #kevät #syksy #talvi

Ähtäri Zoo

Kohtaa luontosi Ähtäri Zoossa

Ähtäri Zoo on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, joka tarjoaa iloa ja oivalluksia eläinten parissa. Tervetuloa retkelle luonnon ihmeelliseen maailmaan!

Ähtäri Zoo on tunnettu erityisesti pandoista ja karhuista, mutta nähtävillä on myös monia muita jännittäviä lajeja niin Skandinaviasta kuin Aasiastakin. Eläinpuiston luonnonmukaisessa ympäristössä asustaa yli 50 eri eläinlajia, kuten ahma, susi, ilves sekä erittäin uhanalaiset pikkupandat, lumileopardi ja takini eli härkägemssi.

Eläinpuiston helppokulkuinen reitti kulkee kauniin luonnon keskellä. Matkan varrella sijaitsee lasten leikkipaikkoja ja mukavia taukopaikkoja, joissa voi pysähtyä nauttimaan eväitä ja paistamaan makkaraa. Reitin varrella sijaitsee myös kesäaikaan palvelevat Kaakkolammen kesäkahvio, kahvilalaiva Lokki ja Farmin kahvila.

Pandatalosta löydät Lumin ja Pyryn lisäksi tasokkaan Deli&Cafén herkkuineen ja pandatuotteineen. Lisää matkamuistoja on myynnissä Zoo Shopissa.

Ähtäri Zoon Kotieläintila esittelee maatilan elämää ja eläimiä.

Hotelli Mesikämmen sijaitsee vain parin minuutin päässä Eläinpuiston porteilta. Ähtäri Zoo Campingissä leiriydytään upeissa maisemissa Hankaveden rannalla, kivenheiton päässä Eläinpuiston sisäänkäynnistä. Leirintäalueella voi majoittua leirimökkeihin sekä isompiin, ympärivuotisiin Hirvi-mökkeihin.

Snowpandahouse – pohjoisten pandojen koti

Ähtäri Zoon Pandatalo, Snowpanda House on näyttävä kokonaisuus. Kiinan metsähallinnon pandakeskuksen huippuasiantuntijat totesivatkin marraskuun 2017 tarkastuksessaan rakennuksen ja ulkotarhat parhaiten toteutetuiksi Kiinan ulkopuolella. Snowpanda House kätkee sisäänsä pandojen katselutilan, jossa pandoja pääsee katsomaan niiden touhutessa sekä ulko- että sisätarhoissa. Pandoille tarkoitettujen tilojen lisäksi Pandatalossa on deli/kahvila, suuri kesäterassi sekä matkamuistomyymälä.

Snowpanda Deli&Café ja Snowpanda Shop

Pandatalossa vierailijoiden ei tarvitse nähdä nälkää, sillä pandojen katselun jälkeen voi istahtaa Snowpanda Deli & Cafeen nauttimaan esimerkiksi burgerin, pastaa tai salaattia. Snowpanda Deli & Caféssa on panostettu takeawayhin ja kaikki tuotteet voi ostaa mukaansa ja nauttia esimerkiksi Eläinpuiston taukopaikoilla, hotellihuoneessa tai mökissä. Kesäaikaan asiakkaat pääsevät isolle terassille nauttimaan virvokkeiden ja herkkujen lisäksi kauniista järvimaisemista. Terassilla on myös oma kahvipiste, josta saa virvokkeita ja pientä syötävää. Pandatalon vieressä sijaitsee Ähtäri Zoo Shop.

Lue lisää Ähtäri Zoon sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Huvi ja -seikkailupuisto
Kahvila
Leirintäalue ja caravan
Mökit ja maatilamajoitus
Ostokset
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille