#kesä #kevät #syksy #talvi

Kuortane Golf & Kuharanta

Kuortane Golf & Kuharanta tarjoaa golfin lisäksi laadukkaat majoitus-, sauna- ja kokoustilat sekä suussa sulavaa ruokaa. Kauniin Kuhajärven rannalla sijaitseva Kuharanta sijaitsee alle 30 minuutin ajomatkan päässä Seinäjoesta, Seinäjoentien ja Kantatie 66 välissä keskellä idyllistä pohjalaista latomaisemaa. Meille voit saapua myös veneellä, sillä rannassa on laituri sekä sen välittömässä läheisyydessä Kuortaneen Eteläsatama, mikä mahdollistaa hyvän rantautumismahdollisuuden!

Kuharanta on helppo vaihtoehto niin vapaa-ajan matkustajille kuin työmatkalaisille. Loistavan sijainnin ansiosta Kuharanta tarjoaa rauhallista majoituspaikkaa sitä etsivälle. Kesäkaudella tarjolla on aamiaista sekä lounas/ala carte -ravintola. Lisäksi ravintolasta löytyy niin pikkusuolaista kuin makeita herkkuja sekä erilaisia virvokkeita. Kesällä voit käydä melomassa rannassa, pelata beachvolleyta tai minigolfia. Välineet saat lainaksi ravintolastamme. Mikäli mieli tekee kokeilla golfia, onnistuu sekin.

Kuortane Golf pitää asiakkaistaan hyvää huolta palvellen suurella sydämellä – vuonna 2021 Kuortane Golf palkittiin Suomen viihtyisimmäksi golfkentäksi. Meille ovat tervetulleita kaikki niin yksityis- kuin yritysasiakkaat.

Lue lisää Kuortane Golf & Kuharannasta yrityksen sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Golf
Majoitus
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille
Sauna