#kesä #kevät #syksy #talvi

Kuortaneen Urheiluopisto

Kuortaneen Urheiluopistolla vietät loman liikkuen ja leväten upean Kuortaneenjärven rannalla!

Lomaile Kuortaneen Urheiluopistolla liikunnallisten aktiviteettien äärellä. Kokeile ajaa vaikkapa Fatbikeilla, vuokraa Sup-lauta, melo kajakeilla tai kanooteilla, nauti rantasaunan löylyistä ja upeasta Kuortaneenjärven hiekkarannasta! Urheiluopiston kauniissa maisemassa on myös 18-korinen frisbeegolf-rata. Tekemistä ja elämyksiä riittää koko vuodeksi!

Kuntosalit, pelikentät, luontopolku, uima- ja keilahalli sekä maakunnan parhaat liikuntatapahtumat ovat tarjolla kaikille lomailijoille ja liikkujille. Lomalle voit lähteä yksin tai isommalla porukalla. Ryhmille räätälöimme omat liikunnalliset lomat tai Hyvän Olon kurssit. Tarjonnassa on mm. tenniskursseja, kepparikursseja, lajikokeiluja ja kursseja sekä aikuiselle että lapsille!

Kuortaneen Urheiluopistolla voit majoittua tasokkaassa Liikuntahotellissa tai mukavissa Resort-tason luhtitaloista. Yli 700 vuodepaikkaa tarjoaa vaihtoehtoja jokaiselle matkailijalle. Meillä yöpyvät myös lemmikit!
Ravintola tarjoaa monipuolista ja terveellistä ruokaa noutopöydästä ja Á la carte-listalta vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan.

Kuortaneen Urheiluopisto sopii tukikohdaksi myös laajemmallekin Etelä-Pohjanmaan kierrokselle. Alle tunnin ajomatkan päässä Kuortaneelta sijaitsevat mm. PowerPark, Ähtäri Zoo, ja Keskisen Kyläkauppa. Kuortane on keskellä kaikkea – tänne on helppo tulla! Voit lukea lisää näistä kohteista lakeudelle.fi sivuilta.

Kuortaneen Urheiluopisto on myös suosittu kokous- ja työhyvinvointipäivien viettopaikka. Teemme menestyksekästä työhyvinvointivalmennusta yrityksille koko Suomen alueella.

Lue lisää osoitteessa kuortane.com

Tervetuloa Kuortaneen Urheiluopistolle, meillä on kaikki!

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Lomavinkit - Aktiviteetit ja elämykset
Ravintola
Ryhmille
Viikon nosto