#kesä #kevät #syksy #talvi

Kuortaneen Urheiluopiston ravintolat

Ravintolamme  Aalto ja Eppula Buffet tarjoavat terveellistä ja maistuvaa urheilijan ruokaa. Palvelemme rennolla ja ystävällisellä asenteella asiakkaitamme vuoden jokaisena päivänä aamun aikaisesta iltamyöhään. Noutopöytä katetaan aamiaisen lisäksi kahdesti päivässä kodikkaaseen Eppulaan ja Ravintola Aaltoon.  

Ravintola Aallossa nautitaan joka päivä á la Carté -annoksia. Tasokas buffet on katettuna sunnuntai-illan päivällisestä perjantain lounaalle. Upea katettu järvenrantaterassi on avoinna kesäisin. Kesäisin Ravintola Aallossa ja katetulla terassilla pidetään myös leppoisia Jami-iltoja. Á la Carté -lista tarjoaa makunautintoja aamusta iltaan! 

Ravintoloissamme ruokaillessa voit nauttia maistuvan ruuan lisäksi myös häikäisevän upeista maisemista aivan Kuortane-järven rannalla! Juhliin ja kokouksiin meillä on tarjolla upeat juhlamenut sekä kokousasiakkaille on myös omat juhlavat noutopöytämenut.  

Ravintolamme ovat avoinna vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan. Liikuntahotellissa palvelee myös Kuortaneen apteekin palvelupiste kioskin aukioloaikoina päivittäin klo 7-21. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat Kuortaneen Urheiluopiston sivuilta. Pöytävaraukset ja yhteydenotot puhelunnumerosta: 06 5166 660 ja sähköpostitse ravintola@kuortane.com

Aktiviteetit
Ravintola
Ruokailu
Ryhmille