#kesä #kevät #syksy

Seinäjoen leirintäalue

Törnävän historiallisessa ja kauniissa miljöössä sijaitseva Seinäjoen leirintäalue tarjoaa monipuolisen valikoiman yöpymismahdollisuuksia lähellä Seinäjoen keskustaa (n. 4km). Lyhyt matka on myös Seinäjoen lukuisiin tapahtumiin, Provinssi-alueelle matkaa on alle kilometri.
Alueelta löytyy uusia eri kokoisia leirintämökkejä 22 kappaletta, yksi isompi 6-8 hlö huvila, tilaussauna kokous- ja majoitustiloilla, paljon telttapaikkoja sekä sata asuntovaunu- ja autopaikkaa (54 paikkaa sähköllä). Lemmikit ovat alueelle tervetulleita, mutta myös allergiavapaita mökkejä löytyy. Kaikkien mökkien vieressä on pysäköintipaikka.

Seinäjoen leirintäaluetta on uudistettu viime vuosina ja alueen tasoluokitus nousi neljään tähteen uudistuksien ansiosta. Kesällä 2020 valmistuneessa huoltorakennuksessa leiriytyjien käytössä on suihkut, vessat ja keittiötilat sekä mahdollisuus pyykinpesuun. Lisäksi kemiallinen tyhjennyspiste sekä harmaanveden tyhjennys. Vuonna 2019 valmistunut tilaussauna on asiakkaiden varattavissa kesäkaudella, muulloin saunalla voi järjestää kokouksia tai illanviettoja. Leirintäalueen vieressä on pieni uimaranta ja saunan yhteydessä myös kastautumispaikka jokeen.

Seinäjoen leirintäalueella voit mm. pelata minigolfia, beachvolleytä, grillata tai kalastaa. Alueella on myös lasten leikkipaikka ja frisbeegolf-telineitä. Mahtavat ulkoilureitistöt lähtevät suoraan leirintäalueelta ja talviaikaan ladut suoraan mökki 55 pihasta. Voit myös vuokrata kahvilasta pyörän ja lähteä pyöräretkelle.

Kahvila-terassi palvelee kesäkaudella päivittäin, tarjolla mm. jäätelöä, kahvia ja leivonnaisia, pientä suolaista sekä anniskeluoikeudet. Myös aamupalaa on tarjolla kahvilassa päivittäin. Kahvilassa on ilmainen Wi-Fi asiakkaiden käytössä.

Lue lisää Seinäjoen leirintäalueen sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Leirintäalue ja caravan
Mökit ja maatilamajoitus
Sauna