#höst #sommar #vår
Bastu, Boende, Campingplats och caravan, För familjer, Se och upplev, Stuga och gårdshelgdagar, Upplevelser

Seinäjoki camping

Seinäjoki camping ligger i den historiska och vackra miljön i Törnävä och erbjuder ett mångsidigt utbud av logimöjligheter nära Seinäjoki centrum (ca 4 km). Det är även nära till de många evenemangen i Seinäjoki. Provinssi-området ligger mindre än en kilometer bort.
På området finns 22 nya campingstugor i olika storlek, en större villa för 6–8 personer, en beställningsbastu med möteslokaler och logimöjlighet, många tältplatser samt hundra husbils- och husvagnsplatser (varav 52 med el). I en del av stugorna är husdjur tillåtna, men det finns även allergifria stugor. Parkeringsplats finns vid varje stuga.

I servicebyggnaden (den nya servicebyggnaden blir färdig sommaren 2020) har campinggästerna tillgång till duschar, toaletter och kök samt tvättstuga. Dessutom finns det en kemisk tömningsstation och tömning av gråvatten. Beställningsbastun som färdigställdes 2019 kan bokas av campinggäster sommartid, övriga tider är bastun tillgänglig för konferenser eller kvällsevenemang. Intill campingplatsen finns en liten badstrand och i anslutning till bastun även en plats att doppa sig i ån.

På Seinäjoki camping kan du bland annat spela minigolf och beachvolley, grilla eller fiska. På området finns även en lekplats för barn och redskap för frisbeegolf. Campingplatsen är också utgångspunkt för fina naturslingor och vintertid börjar skidspåren på gården till stuga 55. Du kan också hyra en cykel i caféet och åka på cykeltur.

Terrasscaféet är öppet varje dag under sommaren och erbjuder bland annat glass, kaffe, fikabröd och snacks och har även utskänkningstillstånd. Caféet serverar även frukost dagligen. Gratis Wi-Fi till cafégästernas förfogande.

Aktiviteter
Bastu
Campingplats och caravan
Stuga och gårdshelgdagar
Upplev