#kesä #kevät #syksy #talvi

Seinäjoen Oppaat ry.

Seinäjoen Oppaat r.y:n auktorisoidut matkailuoppaat ovat Seinäjoen esittelijöitä ja tarinankertojia. Seinäjoen oppaiden kielivalikoimaan kuuluu: suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska, venäjä ja japani.

Opastetuilla kierroksella näet elinvoimaisen ja kehittyvän Seinäjoen uusin silmin. Kuulet historiaa, nykypäivää ja yrittäjätarinoita. Aistit tunnelman suosittujen tapahtumien pitopaikoilla ja elämysliikuntakaupungin vehreyden. Kävelykierroksilla voit nähdä rakennusten ja muistomerkkien kauneimmat yksityiskohdat, tarkastella Seinäjokea Lakeuden Ristin huipulta, kuulla tarinoita monipuolisesta jokirannassa tai lähteä aikamatkalle 1900-luvun alkuun roolioppaan johdolla. 

Seinäjoen oppaat järjestävät kesäisin eri aiheisia vakiolähtöisiä opastuskierroksia, joihin voi osallistua kuka vain yksin, kaksin tai pienellä porukalla. Kesäopastuksiin ostetaan liput oppaiden oman verkkokaupan verkkokaupan kautta.

Tilauskierroksia (lue lisää sivuiltamme) voit varata ympäri vuoden Visit Lakeuden toimistosta laittamalla viestiä sähköpostiosoitteeseen: sales@visitlakeus.fi