#höst #sommar #vinter #vår
Kultur, Se och upplev, Upplevelser

Seinäjoen Oppaat ry. turistguider

Auktoriserade turistguider från Seinäjoen Oppaat ry. visar Seinäjoki och berättar om stadens historia. Seinäjoki-guidernas språkutbud inkluderar: finska, svenska, engelska, tyska, franska, ryska och japanska.

På den guidade turen får du se det pulserande och expanderande Seinäjoki med nya ögon. Du får höra om historia, nutid och företagare. Du känner atmosfären på de populära arenorna och grönskan i upplevelsemotionens stad. På stadsvandringarna får du se de vackraste detaljerna i byggnaderna och monumenten, studera Seinäjoki från toppen av Korset på slätten-kyrkan, höra berättelser om den omväxlande älvstranden eller göra en guidad tidsresa till det tidiga 1900-talet. 

Sommartid ordnar Seinäjoki-guiderna standardguidningar om olika ämnen, där vem som helst kan delta ensam, i par eller i smågrupper. Biljetter till sommarguidningarna köps via guidernas egen nätbutik.

Du kan boka turer (läs mer på vår webbplats) på Visit Lakeus kontor året om genom att skicka mail till e-postadressen: sales@visitlakeus.fi