#kesä #kevät #syksy #talvi

SF-Caravan Kalajärvi

SF-Caravan-Kalajärvi on valittu useana vuonna Suomen parhaaksi SF-Caravan leirintalueeksi. Alue sijaitsee erinomaisella paikalla järven rannalla, pyöräilymatkan päässä Peräseinäjoen keskustan alueesta ja vain noin puolen tunnin automatkan päässä Seinäjoen keskustasta ja Tuurin kyläkaupasta. Voit tutustua Seinäjokeen ja Alavuteen tarkemmin sivuillamme.

Alue tarjoaa vieraileen loistavat puitteet majoittumiseen. Sähköistettyjä caravanpaikkoja on 250 kpl. Asiakkaiden käytössä on kesäkaudella päivittäin lämpiävät saunat naisille ja miehille, lisäksi varattavissa on puulämmitteinen tilaussauna.

Alue sijaitsee hienohiekkaisen uimarannan vieressä ja sitä ympäröi monien mahdollisuuksien ulkoilumaastot. Voit mm. kalastaa, marjastaa ja maastopyöräillä. Alueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee ravintola palveluineen sekä uusi 18-korinen frisbeegolf-rata ja puistogolfalue. Lapsille kesäaktiviteetteja järjestävät leikittäjät ja Aku-juna puksuttelee aluetta ympäri. Nelijalkaisille vieraille on varattu omat upeat ulkoilutarhat sekä uimaranta.

Isännät ovat paikalla kesäisin päivittäin. Talvisin alue toimii omatoimialueena arkisin ja viikonloppuisin on isäntäpäivystys.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia elämyksiä Kalajärvelle!

Tutustu Caravan Kalajärven hinnastoon leirintäalueen sivuilla.