#höst #vinter #vår
Boende, Campingplats och caravan

SF-Caravan Kalajärvi

SF-Caravan-Kalajärvi är en Caravan Huippu-campingplats för hela familjen i Peräseinäjoki. Den har i flera år blivit vald till Finlands BÄSTA SFC-camping. Området har ett fantastiskt läge vid sjön, på cykelavstånd från Peräseinäjoki centrum och bara en halvtimme med bil från Seinäjoki centrum och bybutiken i Tuuri.

Området erbjuder fantastiska boendemöjligheter. Det finns 250 husvagnsplatser med el. Under sommarsäsongen har gästerna dagligen tillgång till herr- och dambastu, och dessutom finns en vedeldad beställningsbastu.

Området ligger vid en badstrand med fin sand och är omgivet av friluftsmarker med många möjligheter. Du kan till exempel fiska, plocka bär och cykla mountainbike. Alldeles i närheten av campingplatsen finns en restaurang samt en ny 18-håls frisbeegolfbana och en parkgolfbana. För barn finns det sommaraktiviteter med lekledare, och Aku-tåget tuffar runt i området. Fyrbenta gäster har egna välordnade rastgårdar och en egen badstrand.

Campingvärdar finns på plats dagligen under sommaren. Vintertid är området obemannat på vardagar och på veckosluten finns en campingjour.

Välkommen att pröva på oförglömliga upplevelser i Kalajärvi!