#kesä #kevät #syksy #talvi

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin. Kesäisin Teatteri Hysteria valtaa Piirin kesälavan, jossa on ohjelmistoa aikuisille sekä koko perheelle kauniissa puutarhamiljöössä. Piirin kesälava on katettu ja ravintolapalveluista vastaa Ravintola Varicko. Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman.

IMPROAALTO VIERAISSA

ROOPE SALMINEN, JUSSI LAMPI JA RIKU NIEMINEN 8.7. – 30.7.2022

Improaalto nousee jälleen Piirin kesälavalle vierailevien näyttelijöiden kanssa. Mukana kesällä 2022 upeat koko kansan rakastamat näyttelijät Roope Salminen, Jussi Lampi ja Riku Nieminen. Heinäkuussa Piirin upeassa puutarhassa nähdään ja kuullaan väkevimmät vitsit ja railakkaimmat laulut, kun hurjaakin hurjemmat improvisaation mestarit laittavat parasta pöytään toisiaan yhä syvemmälle huumorin suohon yllyttäen. Humoristinen esitys rakentuu yhdessä yleisön kanssa, sillä illan kulku rakentuu katsojien toiveista, eikä mikään aihe ole Improaallon esiintyjille liikaa. Kesän viihdyttävin show koettelee vahvasti nauruhermojen säikeitä!

ESITYKSET:

  • Pe 8.7. klo 18 Improaalto vieraissa Roope Salminen
  • La 9.7. klo 18 Improaalto vieraissa Roope Salminen
  • Pe 15.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi
  • La 16.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi
  • Pe 22.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi
  • La 23.7. klo 18 Improaalto vieraissa Jussi Lampi
  • Pe 29.7. klo 18 Improaalto vieraissa Riku Nieminen
  • La 30.7. klo 18 Improaalto vieraissa Riku Nieminen

LUE LISÄÄ JA OSTA LIPUT TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

KILJUSEN HERRASVÄKI – HURJAN HAUSKA NÄYTELMÄ KOKO PERHEELLE 7.7. – 7.8.2022

Teatteri Hysterian huikaisevan hauska koko perheen kesänäytelmä tuo Piirille vilinää ja vilskettä. Kiljusen herrasväki takaa, etteivät seikkailut kesälavalta lopu kesken. 

Kun Mökö tutustuu raitiovaunuihin Helsingin matkalla ja äiti Kiljunen toimii Linnanmäen vuoristoradan jarrumiehenä, on seurauksena ainakin sähkökatko ja massiivinen liikenneruuhka, puhumattakaan Korkeasaaren eläinten joukkopaosta. 

Miten ihmeessä  Mökön ja Lurun syntymäpäivä liittyy siihen, että puusta sataa kissoja? Pärjääkö isä Kiljunen Suomen kuninkaana vallankumouksen keskellä, ja pystyykö hän poistamaan happamuuden valtakunnasta? Mahtaakohan poliisisedät Hokkanen ja Larsson onnistua jahdatessaan tätä sekasortoa aiheuttavaa perhettä, jonka tarkoitus pyhittää aina keinot ja sydän on kaaoksesta huolimatta paikallaan?

Kun Kiljusen herrasväki pääsee teatteriin kertomaan seikkailuistaan, ei yleisö enää tiedä, mikä on totta ja mikä tarua: Niin uskomattomia ovat Kiljusen herrasväen moninaiset vaiheet!

LUE LISÄÄ JA OSTA LIPUT TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

SULJETUT OVET -MUSEODRAAMAKIERROS TÖRNÄVÄN KARTANOSSA 10.6. – 13.8.2022

Kulttuurikollektiivi Sillan Suljetut ovet –museodraamakierrokset palaavat kesällä 2022 Törnävän kartanoon! Edellisinä kesinä suursuosion saavuttaneet, loppuunmyydyt kierrokset kuljettavat jälleen katsojansa 1800-luvulle kartanon kulta-aikoihin draaman keinoin.

Eletään 1840-lukua. Kartanoon saapuu uusi taloudenhoitaja Catharina Charlotta Jernberg, joka tuo valoa ja iloa sen hiljaisiin huoneisiin. Pian kartanon hymytön isäntäkin, Gustaf Adolf Wasastjerna, huomaa talouden kukoistavan tämän nuoren naisen huomassa. Ei mene kauaa, kun kylällä kuhistaan, mitä kartanon suljettujen ovien takana tapahtuu.

Suljetut ovet -museodraamakierrokset toivottavat katsojat tervetulleeksi tutustumaan kartanon historiaan ja vuosisadan rakkaustarinaan sen todellisilla tapahtumapaikoilla. Östermyran kartanon eri huoneissa kulkeva esitys johdattelee herrasväen elämäntapaan ja houkuttaa kurkistamaan suljettujen ovien taakse.

LUE LISÄÄ JA OSTA LIPUT TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

TILAA IMPROAALTO ESIINTYMÄÄN

Improaallon huumorilla kuorrutetut improvisaatioesitykset ovat yllätyksiä täynnä, kun vauhdikaat näyttelijät laittavat itsensä likoon mitä kummallisimmissa tilanteissa. Luvassa on aina yllättävä ja ainutlaatuinen huumorishow musiikilla höystettynä, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenen pokka pitää. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä sketsit luodaan aina paikan päällä yleisön toiveiden mukaisesti yleisön toimialaan tai toiveisiin liittyen.

Improaalto räätälöi tilaisuuteesi sopivan esityskokonaisuuden toiveidesi mukaan. Sketsit valitaan tilanteen luonteen mukaisesti. Tilaaja voi esimerkiksi toivoa hurttia huumoria tai koulutuspäivän sisältöön sopivia sketsejä. Improaallon näyttelijät vuorovaikuttavat yleisön kanssa, pyytäen heiltä aiheita ja paikkoja sketsien pohjaksi. Näyttelijät kuuntelevat tarkalla korvalla yleisön tunnelmaa ja johdattelevat herkällä otteella katsojia hauskan äärelle. Esityksen kesto vaihtelee tilaajan toiveiden mukaan noin 30 minuutin ja 90 minuutin välillä. Improaalto on tunnettu improvisaatiolauluistaan eri tyylilajeilla, joita yleisö saa ehdottaa näyttelijöille.

LUE LISÄÄ TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

UUTTA VIRTAA TYÖYHTEISÖÖN -TYHYPAKETTEJA TYÖYHTEISÖILLE

Tuntuuko paluu töihin etätyöskentelyn jälkeen jähmeältä? Onko viime aikoina työyhteisöönne liittynyt uusia työntekijöitä? Teatteri Hysterian työhyvinvointityöpajasta saatte uutta energiaa työyhteisöönne.

Työpajassa osallistujat pääsevät ryhmässä tutustumaan improvisaatioharjoitteisiin, joiden avulla ryhmätyöskentelyyn tuodaan mukaan iloa ja huumoria. Improvisaation perusajatus, “moka on lahja”, antaa osallistujille eväitä hyväksyä omia erheitään lämminhenkisessä tunnelmassa. Työpaja sisältää virittäytymistä läsnäoloon sekä vuorovaikutukseen, josta siirrytään ryhmähenkeä kohottaviin hetkiin. Työpajan aikana kutkutellaan nauruhermoja, nautitaan yhdessä tekemisestä sekä innostutaan unohtamaan ajan kulku.

Työpajat suunnitellaan ja räätälöidään tilaajan toiveiden mukaiseksi. Työpajat on mahdollista toteuttaa tilaajan toivomassa tilassa tai Hysterian tiloissa. Hysterian tiloihin on mahdollista saada kahvi- ja/tai lounastarjoilu sekä kierros Piirin uudistuvalla alueella.

LUE LISÄÄ TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

VUOKRAA TEATTERI HYSTERIA JUHLIIN TAI KOKOUKSIIN

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan.

Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä.

Hysterian tilat ovat anniskelualuetta syyskuusta 2022 lähtien ja mahdolliset tarjottavat on sovittava Hysterian yhteistyökumppanin kautta toteutettaviksi. Hysteriasta saat kokonaisvaltaisen tarjouksen tarjottavineen ja ohjelmanumeroineen juhliisi. 

LUE LISÄÄ TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.

Seurala juhliin ja tilaisuuksiin

Teatteri Hysterian kautta voit vuokrata Seuralan juhlatilaa juhliin, tapahtumiin tai kokouksiin. Piirin portilla sijaitseva historiallinen rakennus huokuu eleganssia ja arvokkuutta. 

Seuralassa on juhlittu erilaisia tilaisuuksia, häitä ja tapahtumia jo vuosikymmenten ajan. Aikoinaan Seurala oli kovassa käytössä myös Törnävän piirimielisairaalan urheilu- ja liikuntaseuroilla. Seuralasta löytyy tilat noin 120 henkilön juhliin. Tilassa on suuri juhlasali esiintymislavalla ja parvella, kahviotila, perusvarusteltu keittiö ruoan valmistukseen, eteistilat ja vessat. Seuralan vieressä on parkkialue noin 30 autolle.

Juhliin ja tapahtumiin laadukkaat ruuat toteuttaa Teatteri Hysterian yhteistyökumppani. Voit kuitenkin tuoda tilaan myös omat tarjottavat. Tila on anniskelusta vapaa, joten voit tuoda tilaan oman anniskelun.  Mikäli kaipaat juhliisi viihdettä, Teatteri Hysterian näyttelijät loihtivat juhliin kuin juhliin esityksellistä sisältöä. Myös tyhy- ja tykypalvelut kuuluvat erikoisalaamme.

LUE LISÄÄ TEATTERI HYSTERIAN SIVUILTA.