#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Näe ja koe, Teatteri

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on uusi Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin. Yritystä pyörittää kaksi suhteellisen sanavalmista pohjalaisakkaa reippaalla asenteella huumoria unohtamatta. Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin. Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman. Hysteriassa toteutetaan monipuolista teatteri- ja esitystarjontaa niin perinteisen teatterin kuin soveltavan teatterin keinoin. Esitystilassa tuotetaan ajankohtaisiin aiheisiin liittyviä näytelmiä ja esityskokonaisuuksia, jotka teemoillaan puhuttelevat katsojia. Hysteria toteuttaa esityksiä myös yhteistyökumppanien kanssa.

Murhamysteeri-illallinen keväällä 2021 ja tilauksesta!

Improaallon näyttelijät nähdään hyytävissä tunnelmissa, kun Piirin murhamysteeri-illalliset käynnistyvät Teatteri Hysteriassa pimeän tullen. Murhamysteeri-illallisellla olevat katsojat pääsevät palaamaan vuosikymmenien taakse selvittämään Piirin mielisairaala-alueella tapahtunutta murhaa. Älä ylläty, jos potilas yhtäkkiä istuu viereesi kesken alkupalojen tai lääkäri pyytää piilottamaan murhaesineen lautasliinasi alle. Tämä ilta on täynnä jännitystä ja loputtomia yllätyksiä!

https://www.hysteria.fi/murhamysteeri-illalliset/

Teatteri Hysteria – Muut palvelut

Vuokratila

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan.

Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä.

Improaalto

Improaallon improshowssa vauhdikkaat tilanteet, naurettavat sketsit ja hurtti huumori viihdyttävät yleisöä yllättävissä tilanteissa. Yleisö saa osallistua esityksiin heittämällä näyttelijöille aiheita sketsien pohjaksi. Mukana ovat mm. supersuosittu lääkärisketsi ja tietenkin hurtin huumorin laulut, joihin näyttelijät keksivät omasta päästään lennossa hurjia tarinoita. Tilaa Improaalto juhliin, tapahtumiin tai vaikka pikkujouluihin ja tule mukaan nauttimaan ja nauramaan, kun Seinäjoen oma improvisaatioryhmä heittäytyy huumorin pyörteisiin täydellä voimalla. Jokainen esitys on aina oma ensi-iltansa, sillä humoristiset sketsit syntyvät paikan päällä, tunteella ja taidolla. Kysy tarjous sanna@hysteriaa.fi!

https://www.hysteria.fi/improvisaatio-improaalto/

Tyhy ja tyky

Työpajassa osallistujat pääsevät ryhmässä tutustumaan improvisaatioharjoitteisiin, joiden avulla ryhmätyöskentelyyn tuodaan mukaan iloa ja huumoria. Improvisaation perusajatus, “moka on lahja”, antaa osallistujille eväitä hyväksyä omia erheitään lämminhenkisessä tunnelmassa. Työpaja sisältää virittäytymistä läsnäoloon sekä vuorovaikutukseen, josta siirrytään ryhmähenkeä kohottaviin hetkiin. Työpajan aikana kutkutellaan nauruhermoja, nautitaan yhdessä tekemisestä sekä innostutaan unohtamaan ajan kulku. Lopuksi osallistujat johdatetaan rentoutumisen kautta kohti arjen kuvioita uusin silmin.

https://www.hysteria.fi/tyhyt/

Speren Spelit

Kaipaatko juhlanne, tykynne tai jokin muu tapahtumapäivänne toimintaa, joka naurattaa porukkaanne vielä myöhemminkin? Speren spelit on huumoria ja kisailuhetkiä arvostavalle porukalle juuri loistava valinta päivän ohjelmaksi. Improaallon Spere laittaa kisailijoiden vanteet pyörimään, hyppynarut pomppimaan ja sokkopelit luistamaan. Speren spelejä vetää Improaallon näyttelijä Spere-hahmona ja hänellä on mukanaan spelityttö tuttuja pelejä avustamassa.

Osallistujien määrä noin 4-8 hlöä / kisa. Speren speleissä on yhteensä kuusi kisailua. Voit jakaa suuremman porukan jo valmiiksi ryhmiin eri kisailuihin. Muut voivat olla aina katsojina työtoveriensa tarjoaman viihteen nauttimisessa aina, kun eivät itse ole kisailemassa. Kysy tarjous sanna@hysteria.fi!

https://www.hysteria.fi/tykyt-speren-spelit/

Kuokkavieras

Kaipaavatko juhlasi hieman erikoisempia vieraita? Kutsu niihin meidän kuokkavieraamme! Impronäyttelijämme ujuttautuvat juhliin kuin juhliin pariskuntana, joka tuntee kaikki, mutta kukaan ei tunne heitä. Illan mittaan he saattavat kertoa mitä ihmeellisimpiä tarinoita isäntäparista, aiheuttaa yleistä hämmenystä tai vaikkapa tanssia tulisen tangon, tietenkin hyvällä mielellä ja pilke silmäkulmassa. Sopii isompiin juhliin joissa on enemmän vieraita, kuten häihin, piikujouluihin tai synttäreille. Kysy tarjous!