#kesä #kevät #syksy #talvi

Teatteri Hysteria

Teatteri Hysteria on Törnävän Piirin alueella toimiva teatteri-, taide- ja tapahtumatila, joka tarjoaa monipuolista kulttuuria Improaallon huumoriesityksistä aina ajankohtaisiin näytelmiin.

Hysteria tuottaa palveluita työhyvinvointipäiviin sekä koulutuksiin.

Hysteriasta voit vuokrata tilat myös yksityistilaisuuksiin tai tapahtumiin ohjelmistopalveluilla, ruokailuilla ja kahvituksilla, alkoholitarjoiluilla tai ilman.

NAAPURIKYYLÄT-KOMEDIA

24.9. – 30.10.2021

Jo eläköitynyt Pirkon ja hänen tuppisuisen miehensä Kalevin arkinen rytmi häiriintyy, kun naapurien elämöinti äityy käsistä. Vanha pariskunta aloittaa operaation, jolla syyllinen löydetään naapurien kirjavasta joukosta. Sälekaihtimet välähtelevät, ovisilmät kirskuvat ja ilmoitustaululle ilmestyy mitä kryptisimpiä viestejä, kun päättäväinen Pirkko yrittää saada kurittoman naapurin kiinni. Taloyhtiön rauhaa on järkytetty, mutta kenen toimesta?

HUNNINGOLLA-MUSIIKKINÄYTELMÄ NAISTEN YSTÄVYYDESTÄ
2.10. – 17.10.2021

Hunningolla-musiikkinäytelmässä seurataan neljän ystävyksen naisteniltaa läpi Seinäjoen kaupungin. Naistenillassa yllättäviltä tilanteilta ei vältytä, kun heilat iskevät silmänsä naisiin mitä kummallisimmissa tilanteissa. Mutta onko ilta pelkkää hunningolla oloa, skumppaa ja hömppää, vai tarjoaako sielunsisaruus vastauksia naisille illanvieton myötä?

Hunningolla-musiikkinäytelmä kertoo neljän erilaisen nykynaisen tarinan vahvojen suomalaisnaisartistien kappaleiden siivittäminä. Pääosista ja musiikista vastaavat maineikkaan

PIIRIN MURHAMYSTEERI-ILLALLISET

6.11. – 27.11.2021

Teatterin Hysterian näyttelijät nähdään hyytävissä tunnelmissa, kun Piirin murhamysteeri-illalliset käynnistyvät jälleen marraskuussa. Murhamysteeri-illallisellla olevat katsojat pääsevät palaamaan vuosikymmenien taakse keskelle Piirin mielisairaala-alueella tapahtunutta murhaa. Älä ylläty, jos potilas karkaa kesken esityksen tai joudut itsekin murhaepäillyksi. Tämä ilta on täynnä jännitystä, huumoria ja loputtomia yllätyksiä!

Vuokraa Teatteri Hysteria

Törnävän Piiri on tunnettu laajoista puistoalueista sekä yhteisöllisyyttä henkivästä tunnelmasta. Hysterian tiloissa pystyt järjestämään tilaisuuden tai juhlan jopa sadalle hengelle. Tilan suuresta salista löytyy avaraa tunnelmaa ruokailun järjestämiseen sekä esiintymislava ohjelmanumeroihin. Törnävän Piirin alueelta löytyy myös intiimi kirkko ja kuvauksellisia puutarha-alueita. Hysterian vuokratilat soveltuvat hienosti häihin, kokouksiin ja muihin juhliin ja kokoontumisiin. Oli sitten kyseessä yhdistyksen tai yrityksen kokous, voit vuokrata tilamme palveluilla tai ilman. Tilaa voi vuokrata tyhjänä salina tai kalusteiden kanssa tilaisuuden luonteen mukaan.

Hysterian tilaan kuuluvat iso sali, aula-ja narikkatilat sekä vessat. Tilan vieressä on parkkipaikka jopa 70 autolle. Hysterian tilat käsittävät kokonaisuudessaan noin 200 neliömetriä.

Seurala juhliin ja tilaisuuksiin

Teatteri Hysterian kautta voit vuokrata Seuralan juhlatilaa juhliin, tapahtumiin tai kokouksiin. Piirin portilla sijaitseva historiallinen rakennus huokuu eleganssia ja arvokkuutta. 

Seuralassa on juhlittu erilaisia tilaisuuksia, häitä ja tapahtumia jo vuosikymmenten ajan. Aikoinaan Seurala oli kovassa käytössä myös Törnävän piirimielisairaalan urheilu- ja liikuntaseuroilla. Seuralasta löytyy tilat noin 120 henkilön juhliin. Tilassa on suuri juhlasali esiintymislavalla ja parvella, kahviotila, perusvarusteltu keittiö ruoan valmistukseen, eteistilat ja vessat. Seuralan vieressä on parkkialue noin 30 autolle.

Tilan kahvituksista vastaavat Teatteri Hysterian ja Lempikakun henkilökunta. Juhliin ja tapahtumiin laadukkaat ruuat toteuttaa Varicko-ravintola. Mikäli kaipaat juhliisi viihdettä, Teatteri Hysterian näyttelijät loihtivat juhliin kuin juhliin esityksellistä sisältöä. Myös tyhy- ja tykypalvelut kuuluvat erikoisalaamme.

https://hysteria.fi/seurala/