#kesä

Törnävän kesäteatteri

Kesäteatterin ja musiikin ystäville

Xanadu

Xanadu – Jumalainen popmusikaali jumalinen pop-musikaali kuolemattomasta rakkaudesta ottaa syleilyynsä Törnävän kesäteatterin katsojat heinä- ja elokuussa 2023! 

Ensi kesän musikaalikomediassa pukeudutaan glitteriin, lennetään Pegasos-hevosella, nähdään yksisarvisia ja tanssitaan rullaluistimilla kasaridiskossa. Päärooleissa laulavat ja näyttelevät Natalil LintalaMikael Saari sekä Antti Reini, joka tekee Xanadussa elämänsä ensimmäisen musikaali- ja kesäteatteriroolin. 

Xanadun hurmaavaan pyörteeseen kietoutuvat niin diskofantasia, pop, Broadwayn loisto, Hollywoodin kulta-aika kuin antiikin mytologiakin. Xanadu nauraa edustamalleen genrelle niin sydämellisesti ja hilpeästi, että kornius ja kliseisyys saavat kokonaan uuden merkityksen! Luvassa on täydellinen todellisuuspako, joka muistuttaa, että ilman taidetta ei ole rakkautta.

Xanadu on seikkailu maagisen kreikkalaisen muusan Clion matkassa Olympus-vuorelta Venice Beachiin Kaliforniaan, jossa hän ottaa ihmishahmon, Kiran, muodon. Neito innostaa nuorta Sonnya,  turhautunutta katutaiteilijaa, saavuttamaan suurimman taiteellisen luomuksensa – rullaluistindiskon! Mutta, muut muusat tulevat kateelliseksi kuolemattoman ja kuolevaisen kohtaamisesta ja päättävät asettaa näiden ylle kirouksen: pakottaa heidät rakastumaan toisiinsa! Rakkaus, se nimittäin on ehdottomasti kiellettyä kuolevaisten ja muusien välillä. Pian rakastavaiset ovatkin keskellä kaaosta, jossa ei säästellä kreikkalaisen mytologian taruolentojakaan: pelissä ovat kaikki ylijumala Zeusta ja jumalatar Afroditea myöten – sekä yksi kiinteistövälittäjä. Lue lisää Seinäjoen kaupunginteatterin sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Ryhmille
Tapahtuma
Teatteri