#kesä #kevät #syksy #talvi

Seinäjoen kaupunginteatteri

Rikollisen hyvä syksy Seinäjoen Kaupunginteatterissa

Hiirenloukku

Agatha Christien hyytävän jännittävä klassikko pitää katsojan otteessaan loppuun asti! Nuori pariskunta, Mollie ja Giles Ralston, on juuri avannut rapistuvaan maaseutukartanoon täyshoitolan. Radiossa uutisoidaan Lontoossa tapahtuneesta murhasta, samalla kun hotelliin alkaa kerääntyä mitä persoonallisimpia vieraita. Iltaan mennessä karmea lumimyrsky eristää talon muulta maailmalta. Lastenlaulu Kolme sokeaa hiirtä kaikuu kalseasti ympäri vanhaa kartanoa. Kaikilla vierailla tuntuu olevan jotain salattavaa eikä katsoja voi muuta kuin arvailla syyllistä. Onko joukossa myös murhaaja?

Tämä on ryöstö!

Hulvaton komedia pankkiryöstöstä! Kuuma kesä 1958 Seinäjoella. Kauppakadun ja Koulukadun kulmassa sijaitseva Lakeuden Yhdyspankki saa säilytettäväkseen harvinaisen timantin. Asiasta on saanut vihiä myös Vaasan vankilassa punkkaava rosvo, joka päättää lähteä käpälämäkeen. Hurja takaa-ajo johtaa Vaasasta Seinäjoelle ja pankin kulmilla alkaa maleksia moninaista porukkaa. Jonkun mielestä näillä lakeuksilla kaikki ovat roistoja! Mutta kuka on sitä oikeasti?

@Hyvinvointivalhe

Sometähden täydellinen elämä särkyy uudessa näytelmässä! Sairaanhoitaja Saija (52) hallitsee aivan kaikkea. Hän on päivystyksen työmyyrä, alkoholistimiehensä vartija, kolmen lapsen äiti sekä arjestaan postaava sometähti. Saija on parhaimmillaan silloin kun häntä tarvitaan. Hallittu arki kuitenkin muuttuu, kun lapset sekä mies itsenäistyvät. Arto raitistuu juuri ennen kuopuksen rippijuhlia ja ottaa vastuuta perheestään. Hyvinvointivalhe kertoo Saijasta risteyskohdassa, jossa vaihtoehtona on antautua elämälle tai jatkaa pakojuoksua ulkoisten ilmiöiden tahdittamana. Ja tekee sen komedian keinoin.

Humiseva Harju

Emily Brontën luonnonvoimaiseen mestariteokseen perustuva tragedia kertoo villiluonteisen Cathyn ja perheeseen lapsena tuodun orpopoika Heathcliffin myrskyisästä suhteesta. Lapsuudesta aikuisuuteen kulkeva rakkaustarina on kuvaus ylpeydestä, luokkaeroista ja koston tuhoavasta voimasta. Sisarustarina ja kolmiodraama on samalla kertomus vapautta janoavista ihmisistä maailmassa, jossa vain harvoilla on mahdollisuus vapauteen.