#kesä #kevät #syksy #talvi

Wild Adventure Finland – Elämyksiä luonnossa

Elämys on yhdessä koettua, muistijäljen jättävää, jotain uniikkia ja yllättävää. Elämys on aina henkilökohtainen ja vaikuttava kokemus, jonka me itse määritämme. Se voi löytyä yllättävän läheltä.

Wild Adventure Finland on Seinäjoella toimiva ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden elämyksellisiin hetkiin, itsensä ylittämisen kokemuksiin ja rauhoittumiseen luonnossa.

Tarjoamme valmiita ohjelmia, järjestämme ohjattuja retkiä Seinäjoen ympäristössä ja vuokraamme välineitä asiakkaan omaan käyttöön. Tärkeimpiä palveluitamme ovat sähkö-fatbikepyöräilyt, melonta ja sup-lautailu, joita yhdistelemällä voimme koota asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisia ohjelmakokonaisuuksia.

Vuokraa meiltä fillari ja lähde polkemaan omatoimisesti, osallistu avoimille viikkolähdöille tai varaa ohjattu retki omalle porukallesi.

Lähiseudun luonnosta ja metsäpoluista on mahdollista löytää uusi ja erilainen kokemus hyppäämällä sähkö-fatbiken selkään. Poluilla ja teillä on helppo polkea kuntotasosta ja vuodenajasta riippumatta ja taukotulille voi tilata nokipannukahvit tai ruokailun. Monet kokeneetkin pyöräilijät ovat yllättyneet sähköpyöräilystä positiivisesti ja löytäneet uuden elämyksen polkujen valloittamisessa!

Suppaillessa ja meloessa aistit herkistyvät ääniin, tuoksuihin ja tuntemuksiin aivan uudella tavalla, kun tarkastelet ympäristöä vesistöstä käsin.

Melontaan voit tutustua avoimilla lähdöillä tai osallistua ohjatuille retkille ja melontakurssille. Osassa ohjatuista kajakkimelonnoistamme pärjäävät mainiosti ensikertalaisetkin ja avokaksikoilla mukaan voi lähteä myös perheen pienimmät. Ohjattua sup-lautailua ja lajikokeiluja järjestämme Seinäjoen vesistöissä, mutta voit vuokrata laudan ja toteuttaa seikkailusi itsenäisesti tai rentoutua esimerkiksi omassa mökkirannassa meloen.

Ohjelmamme sopivat mainiosti henkilöstön virkistys- tai kokouspäiviin, asiakastilaisuuksiin, polttariviihteeksi sekä perheen tai kaveriporukan yhteiseksi riemuksi. Ammattitaitoiset oppaamme antavat vinkit reiteille ja ohjaavat turvallisesti myös ensikertalaiset matkaan. Omia lajejamme yhdistelemällä voi ryhmän koko olla 50 henkilöä ja yhteistyökumppaneiden palveluja lisäämällä enemmänkin.

Löydä inspiraatiota ja voimaa suomalaisesta luonnosta.

Tavoitteemme on tuottaa asiakkaalle elämyksiä; uusia kokemuksia, itsensä ylittämisen riemua ja heittäytymistä, mutta samalla synnyttää jotain pidemmän muistijäljen jättävää. Ehkä kokemuksesta löytyy uusi harrastus tai piilossa kytenyt taito, se voi kasvattaa itseluottamusta ja tiivistää tiimin yhteishenkeä. Elämys on onnistunut aina, kun se herättää tunteita.