#kesä #kevät #syksy #talvi

Wild Adventure Finland – Elämyksiä luonnossa

Elämys on yhdessä koettua, muistijäljen jättävää, jotain uniikkia ja yllättävää. Elämys on aina henkilökohtainen ja vaikuttava kokemus, jonka me itse määritämme. Se voi löytyä yllättävän läheltä. Wild Adventure Finland on Seinäjoella toimiva ohjelmapalveluyritys, joka tarjoaa mahdollisuuden elämyksellisiin hetkiin, itsensä ylittämisen kokemuksiin ja rauhoittumiseen luonnossa.

Tarjolla on valmiita ohjelmia, ohjattuja retkiä Seinäjoen ympäristössä sekä vuokraamme välinevuokrausta asiakkaan omaan käyttöön. Yrityksen tärkeimpiä palveluita ovat sähkö-fatbikepyöräilyt ja melonta, joita yhdistelemällä voidaan koota asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisia ohjelmakokonaisuuksia.

Vuokraa fillari ja lähde polkemaan omatoimisesti, osallistu avoimille viikkolähdöille tai varaa ohjattu retki omalle porukallesi. Lähiseudun luonnosta ja metsäpoluista on mahdollista löytää uusi ja erilainen kokemus hyppäämällä sähkö-fatbiken selkään. Poluilla ja teillä on helppo polkea kuntotasosta ja vuodenajasta riippumatta ja taukotulille voi tilata nokipannukahvit tai ruokailun. Monet kokeneetkin pyöräilijät ovat yllättyneet sähköpyöräilystä positiivisesti ja löytäneet uuden elämyksen polkujen valloittamisessa!

Meloessa aistit herkistyvät ääniin, tuoksuihin ja tuntemuksiin aivan uudella tavalla, kun tarkastelet ympäristöä vesistöstä käsin. Melontaan voit tutustua avoimilla lähdöillä tai osallistua ohjatuille retkille ja melontakurssille. Osassa ohjatuista kajakkimelonnoistamme pärjäävät mainiosti ensikertalaisetkin ja avokaksikoilla mukaan voi lähteä myös perheen pienimmät.

Ohjelmamme sopivat mainiosti henkilöstön virkistys- tai kokouspäiviin, asiakastilaisuuksiin, polttariviihteeksi sekä perheen tai kaveriporukan yhteiseksi riemuksi. Ammattitaitoiset oppaat antavat vinkit reiteille ja ohjaavat turvallisesti myös ensikertalaiset matkaan. Lajeja yhdistelemällä voi ryhmän koko olla 50 henkilöä ja yhteistyökumppaneiden palveluja lisäämällä enemmänkin.

Wild Adventure Finlandin tavoitteena on tuottaa asiakkaalle elämyksiä; uusia kokemuksia, itsensä ylittämisen riemua ja heittäytymistä, mutta samalla synnyttää jotain pidemmän muistijäljen jättävää. Ehkä kokemuksesta löytyy uusi harrastus tai piilossa kytenyt taito, se voi kasvattaa itseluottamusta ja tiivistää tiimin yhteishenkeä. Elämys on onnistunut aina, kun se herättää tunteita.