#höst #sommar #vinter #vår
Aktiviteter och upplevelser, Se och upplev, Upplevelser

Wild Adventure Finland – Upplevelser i naturen

En upplevelse är något man erfar tillsammans, som man minns länge och är unikt och överraskande. Upplevelsen är alltid en personlig och verkningsfull erfarenhet som vi själva definierar. Upplevelserna kan finnas närmare än du tror.

Wild Adventure Finland är ett programtjänstföretag i Seinäjoki, som erbjuder spännande upplevelser, självöverskridande erfarenheter och rogivande stunder i naturen.

Vi erbjuder färdiga program, organiserar guidade turer runt Seinäjoki och hyr ut utrustning för kundens eget bruk. Våra viktigaste tjänster är fatbike-cykling, kajakpaddling och paddelsurfing, som vi kan kombinera till ett program som uppfyller kundens behov och önskemål.

Hyr en cykel av oss och trampa på egen hand, delta i öppna veckovisa turer eller boka en guidad tur för din egen grupp.

Du kan få en helt ny och annorlunda upplevelse i naturen och skogsvägarna i närområdet genom att ta en tur på en elfatbike. Den är lätt att cykla med på stigar och vägar oberoende av konditionsnivå och årstid, och du kan beställa kaffe från sotpanna eller mat till rasterna. Även erfarna cyklister har blivit positivt överraskade av elcykling och har hittat ett nytt spännande sätt att ta sig fram på skogsstigarna!

När du paddlar kajak blir sinnena känsliga för ljud, lukt och känslor på ett helt nytt sätt, när du ser omgivningarna från vattnet.

Du kan prova på kajakpaddling i våra öppna avgångar eller delta i guidade utflykter och kanotkurser. En del av våra guidade kajakturer är perfekta även för nybörjare, och i våra sit on top-kajaker kan även familjens yngsta vara med.

Våra program är perfekta för rekreationsdagar eller mötesdagar med personalen, kundevenemang, möhippor, svensexor och kompis- och familjefester. Våra professionella guider ger tips om rutter och vägleder även nybörjare på ett säkert sätt. Genom att kombinera våra egna grenar kan gruppstorleken vara 50 personer och genom att lägga till tjänster från samarbetspartner kan gruppen vara ännu större.

Hitta inspiration och kraft i den finska naturen. Vårt mål är att ge kunderna upplevelser, nya erfarenheter – glädjen i att lyckas överträffa sig själv men samtidigt skapa något som lämnar ett bestående minne. Kanske kan upplevelsen leda till en ny hobby eller att man hittar en dold talang som kan öka ens självkänsla och öka samhörigheten i teamet. En upplevelse är lyckad när den väcker känslor.