#sommar #vår
Aktiviteter och upplevelser, Boende, Campingplats och caravan, För familjer, Kaféer, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Upplevelser

Kalajärvi turistcenter

Kalajärvi turistcenter i Peräseinäjoki i Seinäjoki erbjuder mångsidiga semester- och fritidsmöjligheter året om. Turistområdet ligger i det vackra strandlandskapet vid Kalajärvi och erbjuder mångsidiga aktiviteter för både stora och små gäster. I Kalajärvi turistcenter finns logialternativ för alla behov. Turistområdet har fyra stjärnor i den nordiska campingklassificeringen och har vunnit många riksomfattande kundomröstningar under årens lopp.

På turistområdet har du all service på bara ett stenkasts avstånd. Parkgolf, tennisplaner, vattenrutschbana, paddelsurfing, naturstigar och andra aktiviteter står till gästernas förfogande. Badstranden har sandbotten och är speciellt populär hos barnen. Den ligger alldeles intill caravan-området och Restaurang Kalajärvi i hjärtat av turistcentret. Aktiviteterna på Kalajärvis strand ger dig omväxling dagen lång. När hungern slår till eller när du vill njuta av livemusik och koppla av i den milda sommarkvällen kan du besöka Restaurang Kalajärvi. Restaurangen har fullständiga rättigheter och erbjuder sommartid cafésortiment, delikata pizzor och hamburgare samt à la carte-rätter.

På turistcentret arrangeras olika aktiviteter under hela året, och alla hittar alltid något att göra eller ett evenemang som passar en själv. Kalajärvi turistcenter är det populäraste turistmålet i Seinäjoki mätt i antal besökare. Kom även du och njut av Kalajärvi turistcenters service, de vackra omgivningarna och alla naturupplevelserna – idag!

Aktiviteter
Campingplats och caravan
Kaféer
Restaurang
Upplev