#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Hotell och spa, Mat och dryck, Restaurang

Scandic Seinäjoki

Scandic Seinäjoki erbjuder allsidig service till sina gäster och har ett perfekt läge. Våra rum är tysta och fräscha och vissa rum har en trivsam balkong. Vår restaurang har en avspänd atmosfär där du kan njuta av vår populära lunch eller en välsmakande middag. I anslutning till hotellet finns också en trivsam lobbybar, där du kan ta ett glas och koppla av till exempel med dagens tidningar.

Hotellets bastuavdelning erbjuder sköna bastubad. Om du tycker om natur och motion tipsar vår personal gärna om vad du kan göra och se.

Våra mångsidiga och moderna möteslokaler lämpar sig för olika slags möten, evenemang och fester. Det finns gratis trådlöst internet i hela hotellet.

Det är lätt att resa till och från hotellet, eftersom det ligger i Seinäjoki centrum med goda kommunikationer. Till järnvägsstationen och busstationen är det bara en kort promenad. Från hotellet har du nära till stadens serviceutbud och sevärdheter. Hotellet är också en perfekt bas för att besöka stadens sommarevenemang, till exempel Tangomarknaden, Provinsrock och Vauhtiajot Rock & Race-festival.

Aktiviteter
Boende
För grupper
hotell
Restaurang