#kesä #kevät #syksy #talvi

Scandic Seinäjoki

Scandic Seinäjoki tarjoaa vierailleen monipuolisia palveluja mainiolla sijainnilla. Hotellin huoneet ovat rauhallisia ja raikkaita ja osassa on viihtyisät parvekkeet. Rennossa ravintolassa nautit sekä suositun lounaan että maistuvan illallisen. Hotellin yhteydestä löydät myös viihtyisän aulabaarin, jossa voit nauttia lasillinen samalla kun rentoudut vaikkapa päivän lehdet selaten.

Hotellin saunaosasto tarjoaa mahdollisuuden lämpimiin löylyihin. Jos nautit luonnosta ja kuntoilusta, henkilökuntamme suosittelee mieluusti tehtävää ja nähtävää.

Monipuolisissa ja moderneissa kokoustiloissamme järjestät kätevästi erilaiset kokoukset, tilaisuudet ja juhlat. Kaikissa hotellin tiloissa on maksuton langaton internetyhteys.

Hotelliin on helppo tulla ja lähteä, sillä se sijaitsee Seinäjoen keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on vain lyhyt kävelymatka. Lähistöltä löydät kaikki kaupungin palvelut ja nähtävyydet. Hotelli on myös loistava tukikohta kaupungin kesätapahtumiin, kuten Tangomarkkinoille, Provinssirockiin ja Vauhtiajoihin saapuville.

Lue lisää ja varaa lomasi Scandic Seinäjoen sivuilta.

Aktiviteetit
Hotelli
Majoitus
Ravintola
Ryhmille