#höst #sommar #vinter #vår
Bar, Bastu, Boende, Hotell och spa, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang

Original Sokos Hotel Vaakuna

Välkommen till slättlandets huvudstad Seinäjoki!

Original Sokos Hotel Vaakuna i Seinäjoki är ett utmärkt hotellval när du vill befinna dig i mittpunkten för stadens händelser. Hotellet ligger i anslutning till salutorget, Kauppatori, och de viktigaste kultur- och evenemangsställena ligger på ett stenkasts avstånd. På en kvarts promenad kommer du till Seinäjoki Arena, Fram, Rytmikorjaamo eller Wallsport Arena för konferens-, mäss- musik- eller sportevenemang. Oavsett syftet med resan får du en fantastisk övernattning i våra vackra rum.

Original Sokos Hotel Vaakuna – unika och stämningsfulla restauranger

Restaurang Talriikki är en stämningsfull förstklassig restaurang för vänner av god mat och gott vin. Till Talriikki går man när man vill skämma bort sig – äta och dricka extra gott. Vi rekommenderar vår fräscha och rikliga sopplunch samt våra menyer som växlar efter säsong. För att inte tala om vår härliga och avkopplande bar, där du träffar dina vänner till exempel före teatern. I vårt vingalleri har vi nyansrika överraskningar även för mer krävande smaker. Talriikis meny och drinklista är från början till slut komponerade av Eepees egna experter. Vi vill betona det inhemska och lokala och vi är stolta över vårt landskap Österbotten, Matprovinsen med sina produkter och rena smaker. Skördesäsongerna gör ett starkt avtryck i våra säsongsmenyer, och vi är även stolta över Närmatsmenyn .

Restaurang Amarillos bastanta texmex och den avslappnade och otvungna stilen garanterar en njutningsfylld upplevelse med mat och samvaro. I den rikhaltiga menyn finns det alternativ både för den som bara är lite sugen och den som är väldigt hungrig. Även för grupper kan Amarillo erbjuda egna färdigkomponerade menyer, där det garanterar finns ett passande alternativ för alla. Trevligt sällskap, god mat, dryck och service – på Amarillo trivs man långt in på natten!

Nattklubben Karma är öppen från onsdag till lördag 21-05. Bakom disken på Karma arbetar en personlig och erfaren barpersonal, som kunnigt trollar fram de coolaste drinkarna och häftigaste shottarna.

Original Sokos Hotel Vaakuna ligger bara ett stenkast från Seinäjokis andra Sokos Hotell och dess utbud, Original Sokos Hotel Lakeus.

Aktiviteter
Bar
Bastu
Boende
För grupper
hotell
Restaurang