#kesä #kevät #syksy #talvi

Hotelli-Ravintola Alma

Hotelli Alma tarjoaa kolmen eri tyylin majoitusta Seinäjoen keskustassa, rautatieaseman vieressä. Junalta Hotelli Alman pääovelle on matkaa sata metriä, joten tähän siirtymään ei juuri tarvitse aikaa varata.

Puurakenteisessa päärakennuksessa on jugend -tyylisiä huoneita, vanhassa höyryvetureiden punatiilisessä vesitornissa on uniikkeja saunallisia industrial -henkisiä huoneita, modernin tyylin huoneet historiallisin vivahtein löytyvät vuonna 2020 valmistuneesta Alman Uudesta Tornista ja  elokuussa 2022 Alman pihapiiriin avattu historiallinen Pollarin talo on tuonut Alman tarjontaan kaksi kokoustilaa ja kaksi sviittiä lisää. Yhteensä huoneita Almassa on 81, joista 7 sviittiä saunoineen ja poreammeineen.

Alman juhlatiloista pääsalina toimii vanhan rautatieläisten talon upea kuusi metriä korkea jugend -Sali, jossa kokoonnutaan hotelliaamiaisten lisäksi, lounaalle, illalliselle ja terassille sekä mm. konsertteihin, kokouksiin tai juhliin. Tarjoilijat pukeutuvat perinteikkään arvokkaasti luoden omalta osaltaan asiakkaiden arvoisen tunnelman ravintolaan. Kohtelias ja sujuva palvelu on itsestäänselvyys ja Alman asiakkaa koet varmasti olevasi tärkeä.

Keittiössä Alman kokit käyttävät mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Itsenäisenä ravintolana Almassa pystytään toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaiset menut ruokalistan ulkopuoleltakin etukäteen tilattuna. Vain mielikuvitus on rajana ja raaka-aineiden saatavuuskin on vain haaste, ei este.

Tutustu lisää Alman laajan majoitus, ravintola ja kokousmahdollisuuksien tarjontaan hotellin sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Hotelli
Lomavinkit - Majoitus
Ravintola