#kesä #kevät #syksy #talvi

Hotelli-Ravintola Alma

Hotelli Alma tarjoaa kolmen eri tyylin majoitusta Seinäjoen keskustassa, rautatieaseman vieressä. Junalta Hotelli Alman pääovelle on matkaa sata metriä, joten tähän siirtymään ei juuri tarvitse aikaa varata.

Puurakenteisessa päärakennuksessa on jugend -tyylisiä huoneita, vanhassa höyryvetureiden punatiilisessä vesitornissa on uniikkeja saunallisia industrial -henkisiä huoneita ja modernin tyylin huoneet historiallisin vivahtein löytyvät vuonna 2020 valmistuneesta Alman Uudesta Tornista. Yhteensä huoneita Almassa on 79, joista 5 sviittiä saunoineen ja poreammeineen.

Hotellin maukas aamiainen tarjoillaan Ravintola Alman pääsalissa ja aamiainen kuuluu aina huonehintaan. Pääsalina toimii vanhan rautatieläisten talon upea kuusi metriä korkea jugend -Sali, jossa kokoonnutaan hotelliaamiaisten lisäksi, lounaalle, illalliselle ja terassille sekä mm. konsertteihin, kokouksiin tai juhliin.

Tarjoilijamme pukeutuvat perinteikkään arvokkaasti luoden omalta osaltaan asiakkaidemme arvoisen tunnelman ravintolaan. Kohtelias ja sujuva palvelu on itsestäänselvyys ja asiakkaanamme koet varmasti olevasi meille tärkeä.

Keittiössä Alman kokit käyttävät mahdollisimman paljon lähituottajien tuotteita laadusta ja saatavuudesta tinkimättä. Itsenäisenä ravintolana pystymme toteuttamaan asiakkaiden toiveiden mukaiset menut ruokalistan ulkopuoleltakin etukäteen tilattuna. Vain mielikuvitus on rajana ja raaka-aineiden saatavuuskin on vain haaste, ei este.

Tutustu Alman ravintolaan sivuillamme sekä lue lisää Hotellista Alman sivuilta.