#kesä #kevät #syksy #talvi

Kahvila-Konditoria Hanna ja Kerttu

Vuodesta 2022 lähtien kahvilan uusi osoite on Kalevankatu 11-13, Seinäjoki.

Kahvila-Konditoria Hanna & Kerttu aloitti kahvilakulttuurin Seinäjoella jo vuonna 1992 Epstorin kauppakeskuksessa.

Kalevankadun puistokahvilassa isommat tilat antavat kahvilalle keskieurooppalaisen säväyksen ja tunnelma on rento, cafe lounge -musiikin soidessa. Kahvilassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia uunituoreita makeita ja suolaisia kahvila- ja konditoriatuotteita, sekä arkisin keitto- ja salaattilounasta. Kahvila-Konditoria Hanna ja Kerttu lounaslistan löydät Ojalan Pakarin sivuilta.

Kahvilassa on huomioitu myös erityisruokavalioita noudattavat asiakkaat (G, M, V. L). Kahvin ja teen lisäksi valikoimaan kuuluvat erikoiskahvit/-kaakaot arjen herkutteluun. Kahvittelun tai lounaan lomassa kahvilasta voi ostaa tuotteita myös kotiin viemisiksi. Leipomotuotteita; pullaa, leivoksia, täytekakkuja, suolaisia piirakoita, pizzoja, pikkuleipiä. Erikoistilaukset; räätälöidyt täytekakut, voileipäkakut ja gluteenittomat/vegaaniset tuotteet, kokoustarjoilut etukäteen tilaten. Makeita ja suolaisia tuotteita voi tilata ennakkoon suoraan kahvilasta, puhelimitse tai kotisivujen sähköpostin kautta. Tiedustele tilauksista kahvilan henkilökunnalta.

Kahvila-Konditoria Hannan ja Kertun takana on vuonna 1920 perustettu Nikolai Ojalan Leipurinliike, joka on kasvanut vuosikymmenten varrella Ojalan Pakariksi, täyden palvelun juhla- ja ravintolapalveluyritykseksi. Tuoreet leivonnaiset tulevat Ojalan Pakarin leipomosta kahvila Hannaan ja Kerttuun joka arkipäivä. Löydät kahvila Hannan ja Kertun Seinäjoen keskustan lisäksi Seinäjoen Keskussairaalasta, Hanneksenrinne 7.

Ojalan Pakarin leipomo ja kahvila sijaitsevat Kauhajoen keskustan sydämessä, jossa pääsee kahvittelemaan ja herkuttelemaan leipomotuotteilla ja maukkailla lounailla. Kahvila sijaitsee osoitteessa Topeeka 42, Kauhajoki. Kahvila sijaitsee isossa keltaisessa kivitalossa, joka on vanha pankkirakennus vuodelta 1939. Ojalan Pakarin Vintti on tilausravintola kahvilan yläkerrassa, jossa voi järjestää juhlia ja yksityistilaisuuksia.

Pub Janoinen Leipuri kahvilan kellarikerroksessa on kaikkien janoisten suosikki. Heti kun kevään aurinkoiset säät sallivat, Kauhajoen kahvilassa aukeavat kaupungin aurinkoisimmat terassit.