#kesä #kevät #syksy #talvi

Kahvila-Konditoria Hanna ja Kerttu

Pysähdy seuraamaan ostoskeskuksen vilinää leivonnaisista ja lämpimistä tai kylmistä juomista nauttien tunnelmallisessa Kahvila-Konditoria Hannassa ja Kertussa Seinäjoen keskustassa. Kahvilassa on tarjolla laaja valikoima erilaisia uunituoreita makeita ja suolaisia kahvila- ja konditoriatuotteita, sekä arkisin keitto- ja salaattilounasta. Kahvila-Konditoria Hanna ja Kerttu lounaslistan löydät Ojalan Pakarin sivuilta.

Kahvilassa on huomioitu myös erityisruokavalioita noudattavat asiakkaat (G, M, V. L). Tavallisen suodatinkahvin lisäksi valikoimaan kuuluu erikoiskahveja arjen herkutteluun. Kahvittelun tai shoppailun lomassa kahvilasta voi ostaa tuotteita myös kotiin viemisiksi. Leipomotuotteita; pullaa, leivoksia, täytekakkuja, voileipäkakkuja, suolaisia piirakoita, pikkuleipiä yms. makeita ja suolaisia voi tilata  ennakkoon suoraan kahvilasta, puhelimitse tai kotisivujen sähköpostin kautta. Tiedustele tilauksista kahvilan henkilökunnalta.

Kahvila-Konditoria Hannan ja Kertun takana on vuonna 1920 perustettu N. Ojalan Leipurinliike, joka on kasvanut vuosikymmenten varrella Ojalan Pakariksi, täyden palvelun juhla- ja ravintolapalveluyritykseksi. Tuoreet leivonnaiset tulevat Ojalan Pakarin leipomosta kahvila Hannaan ja Kerttuun joka arkipäivä. Löydät kahvila Hannan ja Kertun Seinäjoen keskustan lisäksi Seinäjoen Keskussairaalasta.

Ojalan Pakarin leipomo ja kahvila sijaitsevat Kauhajoen keskustan sydämessä, jossa pääsee kahvittelemaan ja herkuttelemaan leipomotuotteilla ja maukkailla lounailla. Tilausravintola Vintillä, Ojalan Pakarin kahvilan yläkerrassa voi järjestää juhlia ja yksityistilaisuuksia. Pub Janoinen Leipuri kahvilan kellarikerroksessa on kaikkien janoisten suosikki. Heti kun kevään aurinkoiset säät sallivat, Kauhajoen kahvilassa aukeavat kaupungin aurinkoisimmat terassit.