#kesä #kevät #syksy #talvi

Hyvölän Talo

Ähtärin sydämessä sijaitseva Hyvölän Talo tarjoaa majoittujilleen arjen luksusta erinomaisella sijainnilla. Monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla ja ystävällisellä palvelulla höystetty Hyvölän Talo sijaitsee 6 minuutin ajomatkan päässä Ähtärin keskustasta. Hyvölän Talo tarjoaa laadukasta majoitusta huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä, joihin kuuluu ilmainen Wi-Fi ja maksuton soutuveneen käyttö. Ähtärin eläinpuisto on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Keskisen kyläkauppa on 20 minuutin ajomatkan päässä.

Hyvölän Talon mökit

Hyvin varustellut lomamökit rauhallisella paikalla, järven rannalla. Kotoisat hirsimökkimme sijaitsevat kauniissa ympäristössä, luonnonhelmassa. Uudistetut ja remontoidut mökit tarjoavat majoittujilleen mukavan ja rentouttavan loman. Osaan mökeistä myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vuokraamme sähköavusteisia fatbike polkupyöriä asiakkaillemme.

Lue lisää Hyvölän Talon mökeistä yrityksen sivuilta.

Hyvölän Talon huoneet

Majoitu viehättävässä 1800-luvun kartanossa. Hyvölän Talon päärakennuksesta löytyy tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa majoittuu yhdestä neljään henkilöä. Osaan huoneista myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Lue lisää Hyvölän Talon huoneista yrityksen sivuilta.