#kesä #kevät #syksy #talvi

Hyvölän Talo

Ähtärin sydämessä sijaitseva Hyvölän Talo tarjoaa majoittujilleen arjen luksusta erinomaisella sijainnilla. Monipuolisilla harrastusmahdollisuuksilla ja ystävällisellä palvelulla höystetty Hyvölän Talo sijaitsee 6 minuutin ajomatkan päässä Ähtärin keskustasta. Hyvölän Talo tarjoaa laadukasta majoitusta huoneissa, huoneistoissa ja mökeissä, joihin kuuluu ilmainen Wi-Fi ja maksuton soutuveneen käyttö. Ähtärin eläinpuisto on 10 minuutin ajomatkan päässä ja Keskisen kyläkauppa on 20 minuutin ajomatkan päässä.

Hyvölän Talon mökit

Hyvin varustellut lomamökit rauhallisella paikalla, järven rannalla. Kotoisat hirsimökkimme sijaitsevat kauniissa ympäristössä, luonnonhelmassa. Uudistetut ja remontoidut mökit tarjoavat majoittujilleen mukavan ja rentouttavan loman. Osaan mökeistä myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Vuokraamme sähköavusteisia fatbike polkupyöriä asiakkaillemme.

Lue lisää Hyvölän Talon mökeistä yrityksen sivuilta.

Hyvölän Talon huoneet

Majoitu viehättävässä 1800-luvun kartanossa. Hyvölän Talon päärakennuksesta löytyy tyylikkäästi sisustettuja huoneita, joissa majoittuu yhdestä neljään henkilöä. Osaan huoneista myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Hyvölän Talon elämyspalvelut

Saunat & ohjelmat

Hyvölän talo tarjoaa monipuoliset saunapalvelut ryhmille. Savusaunassa tilaa 20:lle ja paljussa 14:lle hengelle. Rantasaunassa tilaa 16:lle hengelle. Lisäksi hyvät pesu-ja pukeutumistilat ja wc. Saunat ja palju muodostavat yhdessä viihtyisän ja rennon kokoontumispaikan jopa 50:lle hengelle. Ruokatarjoilut tilavassa kodassa tai päärakennuksessa.

Savusauna ja palju

Hyvölän talosta löytyy tyypiltään perinteinen savusauna, jossa tilaa kerralla 15-20:lle hengelle. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua ja kaksi pukuhuonetta. Savusauna on toiminnassa ympäri vuoden, sopii esim. koulutustilaisuuksien iltaohjelmaksi, metsäretken tai kanoottivaelluksen päätteeksi. Ruoka- ja kahvipalvelut joko päärakennuksessa tai vieressä olevassa viihtyisässä kodassa, joka on toiminnassa ympäri vuoden. Loimulohitarjoilut kodalla erityisen suosittu palvelu.

Kota

Savusaunan tuntumassa sijaitseva 2o:n hengen kota tarjoaa hyvän jälkipelipaikan saunaryhmille, ruokailut voidaan järjestää joko omatoimisesti tai ostaa Hyvölän Talosta palveluna. Kotakeittiö, lisänä infrapunalämmitys ja sähkövalot. Talon menuehdotuksina esim. loimutettu merilohi, savustetut paikalliset järvikalat lisukkeineen tai vaikkapa yksinkertaisempi makkara- / lihapohjainen grilli-illallinen salaatteineen.

Kalastuspalvelut

Mökkilomailuun voi nyt yhdistää kalastusharrastuksen helposti, meiltä löytyy moottoriveneitä eri kokoluokissa niin jigaukseen kuin vetouisteluun. Voit vuokrata veneen tai useampia tai nauttia palveluista oppaan kera. Pääasialliset saaliskalat ovat kuha, ahven ja hauki. 

Lue lisää Hyvölän Talosta sivuilta.