#kesä #kevät #syksy #talvi

Koskenkorvan Trahteeri & Koskenkorva Museo & Könnimuseo

Koskenkorvan kylässä, viinatehtaan vieressä, Koskenkorvan perheen asuttamalla tilalla, sijaitsee kirkkaiden elämysten Koskenkorvan Trahteeri!

Kesäisin pihapiirissä on ulkoilmakahvila ja terassi, jossa tarjolla koskenkorvalaisia herkkuja ja juomia. Kahvilassa on myös myymälä, josta saa ostaa juomia mukaan sekä matkamuistoja kuululta kylältä. Perheen pienimmille löytyy tekemistä tilan isosta puutarhasta, esimerkiksi Nuijasota-taistelutanner sekä kesäkanat!

Koskenkorva Museon näyttely kertoo tarinoita kotipolton ajasta kieltolain kautta naapurin viinatehtaan rakentamiseen, toimintaan ja kuuluihin tuotteisiin. Ja tietenkin, museossa on myös baari, joka tarjoilee maailman laajinta valikoimaa Koskenkorvaa! Myymälästä voi ostaa mukaan paikallisia matkamuistoja ja parhaimpia lakeuksien laatujuomia (max 5,5%). Lue lisää museon näyttelystä Trahteerin sivuilta.

Uusi Könnimuseo kertoo Ilmajoen kuulujen kellomestarien tarinan ja esittelee heidän hienoimpia saavutuksiaan.

Kesäaikaan museoihin on pääsymaksu (7/5 €, Museokortilla ilmaiseksi), kahvilaan ja terassille voi poiketa ilman pääsymaksua.

Kesän 2023 aukioloajat 13.6. – 5.8:
Ti-Pe 12-18
La 11-16
Su ja Ma suljettu
Muina aikoina on mahdollista varata yksityiskierroksia ja tuotemaisteluita. Trahteerista löytyy myös upeita saunoja, joita voi varata yksityiseen saunailtaan tai joissa voi vierailla avoimissa saunailloissa kesäkeskiviikkoisin.

Kuuntele Trahteerin Jaakko Koskenkorvan haastattelu Matkailijalle Inspiroivampi Etelä-Pohjanmaa podcastista, jonka löydät sivuiltamme.

Aktiviteetit
Elämys
Kahvila
Museot ja näyttelyt
Nähtävyys
Ostokset
Ryhmille