#kesä #kevät #syksy #talvi

Simpsiön Hiihtokeskus

Lakeusmaisemien keskellä kohoava Simpsiön hiihtokeskus on läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus. Monipuolinen kokonaisuus tarjoaa harrastusmahdollisuuksia jokaiseen makuun Lapualla.

Simpsiöllä on kuusi hissiä ja kuusi rinnettä, jotka tarjoavat valinnanvaraa aina haastavammasta isosta rinteestä loivempaan lasten mäkeen. Vauhdikasta menoa tarjoavat parkkirinteen reilit ja boksit. Lisäksi rinteessä on K-55 hyppyrimäki. Simpsiöllä on korkeutta 90 metriä ja pisin rinne on 600 metrinen.

Uudet laskijanalut pääsevät hiomaan laskettelutaitojaan ilmaisessa naruhissirinteessä. Laskettelun lisäksi rinnealueelta löytyy monipuolisia aktiviteetteja: perheen pienimmät voivat nauttia vauhdin hurmasta turvallisesti pulkkamäessä ja murtomaahiihtäjille on tarjolla kymmenen kilometriä valaistuja hiihtolatuja.

Simpsiön toiminnassa kiinnitetään erityistä huomiota rinneturvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Välinevuokraamon korkealaatuiset välineet takaavat jokaiselle turvallisen ja tasokkaan urheiluhetken. Simpsiöllä on varattavissa myös laadukasta hiihdonopetusta läpi kauden.

Ravintola Taivaanpankko Simpsiövuoren upeissa maisemissa tarjoaa asiakkaille maukkaita herkkuja niin isoon kuin pienempäänkin nälkään. Ravintola on varattavissa myös yksityistilaisuuksia varten. Taivaanpankon lisäksi rinnealueella on kolme kotaa / grillikatosta, jotka ovat vapaasti asiakkaiden käytössä. Lue lisää Ravintola Taivaanpankkosta Simpsiön sivuilta.

Simpsiön hiihtokeskus tarjoaa riittävästi tekemistä talven lisäksi myös muina vuodenaikoina: luontoalue tarjoaa monipuolisia reittejä lenkkeilyyn ja kuntoiluun. Viitoitettujen luontopolkujen lisäksi Simpsiöllä on maastopyöräreitti ja kiintorastiverkosto. Metsäpoluille rakennettu uusi 18-väyläinen Frisbeegolfrata täyttää SM-radan mitat ja vastavalmistuneet kuntoportaat saavat sykkeen nousemaan. Syksyisten metsien mainio marja- ja sienisato on ilahduttaa marjastajia. Lisäksi alueella sijaitsee näköalatorni, josta voi ihailla edessä avautuvan lakeuden avaruutta.

Simpsiön mökkikylän kodikkaissa mökeissä ja huoneistohotelli Simpsiönkullaksessa vierailija viihtyy useammankin yön yli. Molemmista majoituspaikoista on lyhyt kävelymatka laskettelemaan tai hiihtoladuille.

Visitlapua.fi –sivulta löydät kattavan paketin Lapuan matkailutarjonnasta ja lue lisää Simpsiöstä yrityksen sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Mökit ja maatilamajoitus
Ravintola