#kesä

Wanha Markki

Wanha Markki – useasti palkittu kesäkohde!

Eläinten vanhainkoti

Saapuessasi yli 200 vuotta vanhaan pohjalaiseen pihapiiriin, sinua vastaan saapuu lammaskatras, poni, aasi, ankat ja monet muut alueella vapaasti vaeltavat eläimet. Ne ovat Wanhan Markin asukkaita, jotka viettävät täällä ansaittuja eläkepäiviään rakkauden ja rapsutusten merkeissä. Taiteilijapariskunta Liisa-Cristiina ja Heikki Laaksonen ovat perustaneet Wanhan Markin ja Eläinten vanhainkodin yli 20 vuotta sitten ja alun haasteiden jälkeen paikasta on kehittynyt suosittu käyntikohde.  

Muoti

”Uskomatonta” ja ”Ei voi olla totta” – huudahdukset kuuluvat Wanhan Markin muotitalossa päivittäin. Liisa-Cristiina on poiminut Euroopan muotikentiltä toinen toistaan ihastuttavampia asusteita niin arkeen kuin juhlaan ja erityisesti suomalaiselle naiselle. Myös muut asusteet, kuten laukut, korut ja huvit, jotka viimeistelevät pukeutumisen ovat myymälässä edustettuina.

Sauna- ja Spa-tuotteet

Onnellisen sattuman johdosta syntynyt Wanhan Markin Sauna- ja Spasarja on tunnettu läpi Suomen. Näissä tuotteissa kohtaavat parhaat raaka-aineet ja tekijät. Kotimaiset sauna- ja kylpytuotteet yhdistettynä suomalaiseen puhtaaseen luontoon, ylelliseen ja kierrätettävään pakkaukseen, sekä korkeaan laatuun, takaavat elämäntavan, joka on harmooninen ja sopusoinnussa luonnon kanssa. VAROITUS – Tuotteet saattavat aiheuttaa riippuvuutta!

Puolen hinnan puoti

Puolen hinnan puodissa myymme muodin yksittäiskappaleita. Todellisia löytöjä teet täältä.

Tupakahvila

Aidossa pohjalaistuvassa sinut ottaa vastaan uunista tulviva tuoreen pullan tuoksu sekä ystävällinen henkilökunta. Tunnelmaa voisi kuvailla vanhan tuvan sunnuntaiaamuksi.

Taide

Taide on Wanhalla Markilla vahvasti läsnä, varsinaisten taideteosten lisäksi tuotevalikoimaan sisältyy julisteita ja kortteja.

Aktiviteetit

Oletko koskaan syönyt Puimuripehmistä? Wanhalla Markilla se onnistuu – vanha puimuri on valjastettu jäätelökioskiksi – ainutlaatuinen kokemus sekin. Pihapiiristä löytyy lisäksi polkuautoja testattavaksi, paloauto ja lentokone ihasteltavaksi, unohtamatta pieniä ja hieman isompiakin pihapiirissä käyskenteleviä asukkeja.

Aktiviteetit
Elämys
Kädentaidot ja erikoismyymälät
Lomavinkit - Aktiviteetit ja elämykset
Nähtävyys
Ostokset
Ryhmille
Viikon nosto