#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteter och upplevelser, Se och upplev, Upplevelser

Duudsonit Activity Park

T-shirt-väder varje dag!

Den året-runt-rekreationsplatsen som ligger i Ideapark Seinäjoki erbjuder en ram för Dudeson-liknande konster. I den park fylld med explosiv Dudeson-energi finns aktiviteter för alla smaker: bland annat en gigantisk trampolinområde, en 4-vånings klättervärld, många provaktiviteter, en skateboardpark och mycket mer. Du kan njuta av konster varje dag i veckan och nästan varje dag på året.

Seinäjokis parken erbjuder rörlig underhållning och skoj för hela familjen.

Förutom barn och andra konstentusiaster trivs även arbetsgrupper och andra grupper i äventyrsparken. Det är möjligt att ordna möten, team-building-dagar och olika kundevenemang i parken.

Duudsonit Activity Park i Seinäjoki arrangerar mycket populära och aktiva övernattningläger för barn i åldern 7-14! Duudsonit Park möjliggör varierad rörelse och upptäckten av glädjen i fysisk aktivitet. På lägren lärs och utvecklas olika motoriska grundfärdigheter och idrottsfärdigheter. Vi vill främja barns rätt till motion och lek genom glädje och entusiasm. Kom och upplev en unik stuntkänsla, skaffa nya vänner och ha kul under ledning av inspirerande instruktörer.

Aktiviteter
Aktivitets- och nöjespark
Restaurang
Upplev