#kesä #kevät #syksy #talvi

Duudsonit Activity Park

T-paitakelit joka päivä!

Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva ympärivuotinen liikunnallinen hauskanpitopaikka tarjoaa puitteet duudsonmaiseen temppuiluun. Räjähtävää Duudsoni-energiaa täynnä olevasta puistosta löytyy aktiviteettejä joka makuun: Muun muassa jättimäinen trampoliinialue, 4 kerroksinen kiipeilymaailma, lukuisia lajitestauksia, skeittiparkki ja paljon muuta. Temppuilusta pääsee nauttimaan viikon ja lähes vuodenkin jokaisena päivänä.

Seinäjoen puisto tarjoaa liikuttavaa tekemistä ja jekkuilun iloa koko perheelle

Lasten ja muiden temppumielisten lisäksi elämyspuistossa viihtyvät myös esimerkiksi työporukat sekä muut ryhmät. Puistossa onnistuu niin palaverien, tykypäivien kuin erilaisten asiakastilaisuuksienkin järjestäminen.

Duudsonit Activity Parkissa Seinäjoella järjestetään huippusuosittuja ja liikunnallisia yöleirejä 7-14-vuotiaille lapsille! Duudsonit Park mahdollistaa monipuolisen liikkumisen ja liikunnan ilon löytämisen. Leireillä opitaan ja kehitetään monipuolisesti motorisia perustaitoja sekä lajitaitoja. Me haluamme kehittää lasten oikeutta liikuntaan ja leikkiin ilon ja innostuksen kautta. Tule ja koe leireillä vertaansa vailla oleva temppufiilis, uusia kavereita ja hauskanpitoa innostavien ohjaajien johdolla. 

Vietä parhaat synttärit Duudsonit Activity Parkissa!

Meillä järjestyvät myös elämäsi synttärit! Kun perheen supersankari täyttää vuosia tai haluat järjestää kavereille muuten vain kunnon kekkerit, elämyspuistomme tarjoaa juhlille ikimuistoiset puitteet. Synttäreihimme kuuluu tarjoilujen lisäksi superhauska vauhdikas puistopäivä.

Aktiviteetit
Elämys
Huvi ja -seikkailupuisto