#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Näe ja koe

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park – liikkumisen ja temppuilun ilo kuuluu kaikenikäisille!

Seinäjoen Ideaparkissa sijaitseva sisäaktiviteettipuisto Duudsonit Activity Park tarjoaa turvalliset puitteet temppuiluun tyylillä! Puisto on avoinna ympäri vuoden. Meille voit tulla yksin, kaverin ja perheen kanssa tai vaikkapa koko suvun voimin.

Laita urheilutaitosi testiin eri lajeissa aina salibandysta futikseen tai koripallosta pingikseen. Isolla ja suositulla tramppa-alueella voit hypätä volttisi foamaltaaseen, näyttää parhaat temppusi trampoliineilla tai haastaa kaverisi tramppakisaan.

Opi uusia temppuja skeittiparkissa ja testaa taitosi Ninja -seikkailuradalla. Kiipeilymaailma Jekkula ja tulivuori liukumäkineen tarjoaa seikkailut perheen pienimmille. Duudsonit Activity Parkista löytyy myös isot pelikentät sekä hurja määrä muita aktiviteetteja!

Meillä voit viettää hurjanhauskat synttärit ja muut perhejuhlat. Tyhy -päivät ja polttarit räätälöimme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Luokkaretket, yökoulut, erilaiset leirit sekä yritystilaisuudet tuovat vuosittain iloa lukuisten asiakkaidemme arkeen!

Aktiviteetit
Elämys
Huvi ja -seikkailupuisto