#höst #sommar #vinter #vår
Aktiviteter och upplevelser, För familjer, Köpcentrum, Se och upplev, Shopping, Upplevelser

Ideapark Seinäjoki

Seinäjoki Ideaparks totalareal är hela sju hektar, med över 100 attraktiva butiker inom alla branscher. Utöver butiker, restauranger och underhållningspark finns i Ideapark även andra tjänster, såsom daghem, apotek, optiker och frisörer.

Österbottens bästa underhållningscenter

Underhållning för vuxna och barn! I Seinäjoki Ideapark trivs du och får njuta av underbara upplevelser! Ett mångsidigt utbud av underhållning säkerställer att det för alla finns trevligt tidsfördriv som piggar upp vardagen. Underhållningscentret Hollywood (minigolf, bowling, rymningsspel), inomhusparken Duudsonit Activity Park samt Centralarenan, som är avsedd för evenemang, erbjuder hela familjen och kompisgäng på fina upplevelser.

Ideaparks Centralarena är 2 500 kvadratmeter stort och här ordnas månatligen gratiskonserter och upplevelseevenemang. På arenan ryms på en gång upp till 5 000 besökare som får njuta av upplevelser.

Det är mycket lätt att komma till Seinäjoki Ideapark!

Seinäjoki Ideapark ligger cirka 2 kilometer från stadens centrum i stadsdelen Jouppi. Området finns mellan stamväg 67 och Suupohjantie, vilket gör att det är enkelt att komma hit. Till Ideapark kommer du också längs cykel- och gångvägar samt smidigt med kollektivtrafik ända fram till huvudingången.

Aktiviteter
Kaféer
Köpcentrum
Restaurang
Upplev