#höst #sommar #vinter #vår
Boende, Hotell och spa, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang

Finlandia Hotell Fooninki

Finlandiahotelli Fooninki är en del av den inhemska Finlandiahotels-kedjan ägd av privata företagare. Fooninki är beläget på Hyllykallio, endast 3,5 km från Seinäjoki centrum. Alla våra rum är dubbelrum. Bo bekvämt då hotellrummen har nya sängar och sängkläder samt 3 olika kuddalternativ. Vissa rum är utrustade med luftkonditionering och möjlighet till extrabädd med en bäddsoffa. Hotellet har 28 rum och två sviter, båda med dubbelsängar, och i den ena sviten finns även en bastu. Två bastur är tillgängliga för gästerna: Pikku- och Isoomiilu. Isoomiilu med sitt rum och uteplatser kan också hyras separat.

Rumspriset inkluderar en högkvalitativ och generös bufféfrukost, kvällssauna, WiFi, parkering samt en laddningsstation för elbilar. Hotellets restaurang serverar frukost varje dag, lunch och middag från måndag till lördag. Från det fullservicekök kan du beställa läckra à la carte-rätter, pizza och andra måltider, inklusive alternativ för veganer. Köket är stängt på söndagar. Mat och dryck kan också avnjutas i puben eller på terrassen.

Finlandiahotelli Fooninki har 4 olika storlekar på mötesrum för cirka 10-70 personer. Vi är glada att ordna dina festevenemang, och restaurangsalen rymmer 100-120 personer. På plats finns även frisör- och barberartjänster samt mottagning för läkare och veterinär. Det är kort avstånd från Fooninki till Ruuhikoski golfbana som är designad av Robert Trent Jones II.