#kesä #kevät #syksy #talvi

Finlandiahotelli Fooninki

Finlandiahotelli Fooninki kuuluu yksityisten yrittäjien kotimaiseen Finlandiahotels ketjuun. Fooninki sijaitsee Hyllykalliolla, vain 3,5 km:n päässä Seinäjoen keskustasta. Kaikki huoneemme ovat kahden hengen huoneita. Majoitu mukavasti sillä hotellin huoneissa on uudet sängyt sekä vuodevaatteet  ja 3 eri tyynyvaihtoehtoa. Osassa huoneista on viilennyslaite sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvalla. Hotellissa on 28 huonetta ja kaksi suitea, joissa molemmissa parivuoteet ja toisessa suitessa on lisäksi sauna. Asiakaskäytössä kaksi saunaa; Pikku- ja Isoomiilu. Isoomiilua takkahuoneineen ja ulkoterasseineen vuokrataan myös erikseen.

Huonehintaan sisältyy tasokas  ja runsas buffetaamiainen, iltasauna, wifi sekä parkkipaikka että sähköauton latauspiste. Hotellin ravintolassa tarjolla aamiaista joka päivä, lounasta sekä päivällistä maanantaista lauantaihin. Täyden palvelun keittiöstä tilattavissa herkullisia a la carte annoksia, pizzaa ja muita ruokia, myös vegaaneille. Sunnuntaisin keittiö on suljettu. Ruoka- ja juomatarjoiluista voi nauttia myös pubissa tai terassilla.

Finlandiahotelli Fooningissa on 4 eri kokoista kokoustilaa noin 10-70 henkilölle. Järjestämme juhlatilaisuutenne mielellämme meillä, ravintolasaliin mahtuu 100-120 henkilöä. Talosta löytyy kampaamo- ja parturipalvelut sekä lääkärin ja eläinlääkärin vastaanotto. Majoituspaikasta on lyhyt matka Robert Trent Jones II:n suunnittelemalle Ruuhikosken golfkentälle.

Lue lisää Finlandiahotelli Fooningin sivuilta.