#sommar #vår
Boende, Stuga och gårdshelgdagar

PowerPark – stugor, lägenheter och vagnar

I PowerPark finns logi för alla

Det finns två områden med olika stora stugor, varav en är byggd i ett träd! Förutom stugor kan du välja att bo i lägenhet eller i prärievagn.

Casa Rosina-stugan

Casa Rosina är en timmerbyggd villa med hög standard som andas alpkänsla och har plats även för större sällskap. Casa Rosina är trivsamt inredd och passar bra till exempel som informell mötesplats för företagsgrupper. Villan har plats för upp till tolv personer. I Casa Rosina finns totalt sex sovrum för två personer, ett allrum med kök och matbord för tolv personer, bastu, tre toaletter, möblerad terrass, tv och luftkonditionering. Köket har grundläggande husgeråd.

Fisherman-stugorna

I Fisherman-stugorna bor du som i en idyllisk fiskarby. De trivsamma och ljusa stugorna har en maritim inredning. Stugorna ligger centralt på campingplatsen Rio Grande och är dimensionerade för fyra personer. Stugorna har ett rymligt sovrum för två personer samt en utdragbar bäddsoffa i allrummet. Stugorna har luftkonditionering, bastu, dusch och toalett. Det finns grundläggande husgeråd i allrumsköket.

Future-stugorna

Personliga Future-stugor för vänner av modern stil. Stugorna ligger på campingplatsen Rio Grande och är dimensionerade för fyra personer. Future-stugorna har ett sällskapsrum med bäddsoffa för två personer och minikök samt en sovalkov med två sängar. Stugorna har möblerad terrass, tv, bastu, dusch, toalett och luftkonditionering. Miniköket har grundläggande husgeråd.

Silverstone-stugorna

De stämningsfulla timmerbyggda Silverstone-stugorna ligger lugnt och avskilt i kanten av campingplatsen Rio Grande. Stugorna är avsedda för sex personer och har två separata sovrum för två personer, ett vardagsrum och kök med öppen planlösning, en sovalkov för två personer samt en möblerad och täckt terrass. Stugorna har tv, dusch, toalett och luftkonditionering. Köket har grundläggande husgeråd. Två av stugorna har egen bastu.

Tirol-stugorna

I de timmerbyggda Tirol-stugorna bor du i österrikisk stil. Från den möblerade terrassen har du utsikt mot slätten och den lummiga campingplatsen. Stugorna är avsedda för fem personer och har ett dubbelrum, ett litet allrum med kök och en sovalkov för tre personer samt en möblerad terrass. Stugorna har bastu, toalett och luftkonditionering. Köket har grundläggande husgeråd.

Green Field-stugorna

Green Field-stugorna ligger cirka 1,5 km från nöjesfältet PowerPark. De trivsamma stugorna har bäddplatser för fyra personer, en av sängarna är på loftet. Stugorna har el, belysning, kylskåp och varmluftspump. Kök och duschrum finns i campingplatsens servicebyggnad strax intill.

Farmer-stugorna

Farmer-stugorna ligger på campingplatsen Green Field cirka en kilometer från nöjesfältet PowerPark. Stugorna är dimensionerade för fyra personer. De rymliga stugorna har ett sovrum för två personer samt en utdragbar bäddsoffa i allrummet. Stugorna har luftkonditionering, bastu, dusch och toalett. Det finns grundläggande husgeråd i allrumsköket.

Mountain-stugorna

Mountain-stugorna ligger på campingplatsen Green Field cirka en kilometer från nöjesfältet PowerPark. Stugorna är dimensionerade för fem personer. Stugorna har ett sovrum för två personer, ett allrum med kök och ett loft med tre bäddplatser. Stugorna har luftkonditionering, bastu, dusch och toalett. Det finns grundläggande husgeråd i allrumsköket.

Treehouse-stugan

En av de mest oförglömliga logiupplevelserna i Nöjeslandet är Treehouse – huset i trädet. Den lilla stugan som är byggd i höjd med träden kan ta emot fyra gäster. Stugan har två våningssängar, toalett och en rejäl terrass. Dusch och bastu finns i campingplatsen Rio Grandes servicebyggnad strax intill.

Prärievagnar

Tillbringa natten med vilda västern-känsla, trivsamt och garanterat personligt i en prärievagn. Vagnarna finns i omedelbar anslutning till Rio Grandes campingcenter. Campingplatsens toaletter, bastu och duschar står till förfogande för de som övernattar i vagnarna. Vagnarna har våningssängar för fyra personer och en liten bordsgrupp. I vagnarna finns även eluttag och belysning.

Kelo-lägenheterna

Fyra vackra lägenheter för sex personer i närheten av utomhuskartingbanan Mika Salo Circuit. På nedre våningen har varje lägenhet ett allrum med kök, ett sovrum för två personer samt bastu, dusch och toalett. På loftet på övervåningen finns bäddplatser för fyra personer. Varje lägenhet har en liten terrass med utsikt över utomhuskartingbanan. Allrumsköket har grundläggande husgeråd för sex personer.