#sommar #vår
Aktiviteter och upplevelser, För familjer, Se och upplev, Upplevelser

PowerPark

Hjärtat i upplevelsecentret PowerPark är Finlands mest fantasifulla nöjespark. PowerPark erbjuder 160 hektar med glädje, fart, upplevelser och aktiviteter utan åldersgränser. Hjärtat i PowerPark är den fantastiska nöjesparken, och dessutom finns det massor med andra roliga saker att göra och uppleva.

I nöjesparken PowerPark finns det över 40 attraktioner. I den sagolika nöjesparken kan du förflytta dig från en by i vilda västern till en österrikisk tyrolermiljö och därifrån till en italiensk småstadsgränd. I den rymliga och välordnade nöjesparken är det trevligt att tillbringa en dag eller två.

Mika Salo Circuit, designad av formelföraren Mika Salo, är en av världens vackraste utomhuskartingbanor. 1000-metersbanan som slingrar sig längs älvstranden har stått värd för EM- och VM-tävlingar i gokart.

Ur PowerParks vilja att erbjuda oförglömliga upplevelser för hela familjen föddes Sagolandet, de minstas egen värld med trollet Röllis by. Sedermera har utomhuskartingbanan fått sällskap av en inomhuskartingbana, ett ridcenter för hästtokiga och Finlands första 5D-biograf. Eftersom det är omöjligt att hinna med alla sagolika upplevelser på en dag har området kompletterats med fantastiska boendealternativ, restauranger och kaféer.

Aktiviteter
Aktivitets- och nöjespark
Kaféer
Restaurang
Shopping
Upplev