#höst #sommar #vinter #vår
För familjer, Köpcentrum, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Shopping

Road House affärscentrum

Road House affärscentrum är en trivsam shopping- och rastplats för hela familjen i Alahärmä i Kauhava, intill nöjesparken PowerPark.

På den stämningsfulla saluhallsgatan i Road House hittar du bland annat kött-, fisk-, ost- och bageriprodukter samt en alldeles egen glassfabrik.

I Road House ljusa entréhall i finns en underbar inredningsbutik som är proppfull med de allra underbaraste skatter! I utbudet finns bl.a. inrednings- och presentvaror, ljus, hemtextilier, silkesblommor och kort av olika slag.

I Highway Brand-butiken hittar du säsongsnyheter från flera märken till normalpris men även utgående varor till outletpriser. Varje vecka fylls butiken på med nya underbara varor för alla smaker, oavsett ålder och storlek. Mode för en mognare kundkrets erbjuds av det inhemska kvalitetsmärket Voglia, och den ungdomliga stilen representeras av de danska märkena Vero Moda och Jack&Jones. I Highway har Glitter en egen shop in shop-avdelning, där du kan hitta det lilla extra till din vardags- eller festklädsel för en liten peng! Dessutom har butiken en avdelning med finsk PaaPii-design. PaaPii är känt för sina personliga och fantasifulla designmönster. I PaaPii-avdelningen hittar du klädtyger av ekologisk bomull samt baby-, barn- och damkläder. Alla kläder är sydda med kärlek och solenergi i PaaPiis egen syateljé i Karleby.

I Road House finns även restaurang Boulevard Bistro, Junker Burger, Subway K-Market Härmä och Neste automatstation.