#kesä #kevät #syksy #talvi

PowerPark – Mökit, huoneistot ja vankkurit

PowerParkissa on majoitusta kaikille

Valittavana on kahdelta eri alueelta eri kokoisia mökkejä, joista yksi on puussa! Mökkien lisäksi voit majoittua huoneistossa tai vaikka vankkurissa.

Casa Rosina-mökki

Korkeatasoinen Casa Rosina on hirsirakenteinen, alppitunnelmaa henkivä huvila, johon mahtuu suurempikin seurue. Viihtyisästi sisustettu Casa Rosina soveltuu hyvin myös vaikkapa yritysryhmille vapaamuotoiseksi kokouspaikaksi. Mökkiin mahtuu jopa 12 henkilöä. Casa Rosina-huvilassa on yhteensä kuusi kahden hengen makuuhuonetta, tupakeittiö 12 hengen ruokapöydällä, sauna, kolme wc:tä, kalustettu terassi, tv ja ilmastointi. Keittiöstä löytyy perusastiasto.

Fisherman-mökit

Fisherman-mökeissä majoitut kuin kalastajakylän idyllissä. Viihtyisissä ja valoisissa mökeissä on merihenkinen sisustus. Rio Grande -leirintäalueen keskeisellä paikalla sijaitsevat mökit on mitoitettu neljälle. Mökeissä on tilava kahden hengen makuuhuone sekä levitettävä vuodesohva tupakeittiössä. Mökeissä on ilmastointi, sauna, suihku ja wc. Tupakeittiössä on perusastiasto.

Future-mökit

Persoonalliset Future-mökit modernin tyylin ystäville. Rio Grande -leirintäalueella sijaitsevat mökit on mitoitettu neljälle. Future-mökeissä on oleskelutila, jossa on kahden hengen vuodesohva ja minikeittiö sekä nukkumaparvi, jossa on sängyt kahdelle. Mökeissä on kalustettu terassi, tv, sauna, suihku, wc ja ilmastointi. Minikeittiössä on perusastiasto.

Silverstone-mökit

Tunnelmalliset hirsirakenteiset Silverstone-mökit sijaitsevat Rio Grande -leirintäalueen laidalla omassa rauhassaan. Kuuden hengen mökeissä on kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, nukkumaparvi kahdelle henkilölle sekä kalustettu ja katettu terassi. Mökeissä on tv, suihku, wc ja ilmastointi. Keittiössä on perusastiasto. Kahdessa mökissä on lisäksi oma sauna.

Tirol-mökit

Hirsirakenteisissa Tirol-mökeissä majoitut itävaltalaistunnelmissa. Kalustetulta terassilta avautuu näkymä lakeudelle ja vehreälle leirintäalueelle. Viiden hengen mökeissä on kahden hengen makuuhuone, pieni tupakeittiö ja nukkumaparvi kolmelle hengelle sekä kalustettu terassi. Mökeissä on sauna, wc ja ilmastointi. Keittiössä on perusastiasto.

Green Field-mökit

Green Field -mökit sijaitsevat noin 1,5 kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Viihtyisissä mökeissä on majoituspaikat neljälle henkilölle, yksi sängyistä on parvella. Mökeissä on sähkö, valaistus, kylmäkaappi ja ilmalämpöpumppu. Keittiö- ja peseytymistilat löytyvät viereisestä leirintäalueen huoltorakennuksesta.

Farmer-mökit

Farmer-mökit sijaitsevat, Green Field -leirintäalueella noin kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Mökit on mitoitettu neljälle henkilölle. Tilavassa mökeissä on kahden hengen makuuhuone sekä levitettävä vuodesohva tupakeittiössä. Mökeissä on ilmastointi, sauna, suihku ja wc. Tupakeittiössä on perusastiasto.

Mountain-mökit

Mountain mökit sijaitsevat, Green Field -leirintäalueella noin kilometrin päässä PowerParkin huvipuistosta. Mökit on mitoitettu viidelle henkilölle. Mökissä on kahden hengen makuuhuone, tupakeittiö ja parvi, jossa vuoteet kolmelle. Mökeissä on ilmastointi, sauna, suihku ja wc. Tupakeittiössä on perusastiasto.

Treehouse-mökki

Yksi Huvivaltion mieleenpainuvimmista majoituselämyksistä on Treehouse eli “talo puussa”. Puiden korkeuteen rakennettu pieni mökki toivottaa tervetulleeksi neljä vierasta. Mökissä on kaksi kerrossänkyä, wc ja reilun kokoinen terassi. Suihku- ja saunatilat ovat viereisessä Rio Grande -leirintäalueen huoltorakennuksessa.

Vankkurit

Vietä yösi villin lännen tunnelmissa, viihtyisästi ja taatusti persoonallisesti vankkurissa. Vankkurit sijaitsevat Rio Grande -leirintäalueen campingcenterin välittömässä läheisyydessä. Leirintäalueen wc-, sauna- ja suihkutilat ovat vankkureissa majoittujien käytössä. Vankkureissa on kerrossängyt neljälle henkilölle sekä pieni pöytäryhmä. Vankkureista löytyy myös sähköpistoke ja valaistus.

Kelo-huoneistot

Neljä näyttävää kuuden hengen huoneistoa Mika Salo Circuit -ulkokartingradan tuntumassa. Jokaisessa huoneistossa on alakerrassa tupakeittiö, yksi kahden hengen makuuhuone sekä sauna, suihku ja wc. Yläkerran parvella vuodepaikat neljälle henkilölle. Jokaisessa huoneistossa on pieni terassi, josta näkymä ulkokartingradalle. Tupakeittiössä on perusastiasto kuudelle hengelle.