#kesä #kevät #syksy

PowerPark

Elämyskeskus PowerParkin sydän on Suomen mielikuvituksellisin huvipuisto. PowerPark tarjoaa 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. PowerParkin sydän on mielikuvituksellinen huvipuisto, jonka lisäksi tarjolla roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä ja kokemista.

PowerParkin huvipuistosta löytyy yli 40 huvilaitetta. Satumaisessa huvipuistossa voit siirtyä amerikkalaisen lännenkylän tunnelmista itävaltalaiseen tirolilaismiljööseen ja sieltä italialaisen pikkukaupungin kujalle. Tilavassa ja siistissä huvipuistossa on mukava viettää päivä jos toinenkin.

Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt kartingin EM- ja MM-taistoja.

Halusta tarjota unohtumattomia kokemuksia koko perheelle on PowerParkiin syntynyt Satumaa, pienten oma maailma Röllikylineen. Sittemmin ulkokartingrata on saanut seurakseen sisäkartingradan, heppahullujen oman hevoskeskuksen ja Suomen ensimmäisen 5D-elokuvateatterin. Koska kaikkia satumaisia huvituksia ei ehdi päivässä kokea, on alueelle noussut myös mielikuvituksellisia majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja kahviloita.