#kesä #kevät #syksy #talvi

Ravintola Marttilan Talli

Ravintola Marttilan Talli on kokous-, juhla- ja lounasravintola aivan Seinäjoen keskustan kupeessa, vanhan lääninsairaalan historiallisessa miljöössä. Ravintola tarjoaa erinomaista ruokaa ja miellyttävää palvelua.

Lounasta tarjoillaan noutopöydästä joka arkipäivä klo 10:30-13:30. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti lounas valmistetaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytetään aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ravintolan joustava henkilökunta valmistaa tilauksesta ruoan ryhmille myös lounasajan ulkopuolella.

Juhlien ja kokousten järjestäjille Marttilan Talli tarjoaa monipuoliset puitteet ainutlaatuisiin tilaisuuksiin. Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa inspiroivassa ympäristössä. Tilamme soveltuvat erinomaisesti niin kokous- kuin juhlakäyttöön ja keittiö valmistaa joka tilanteeseen sopivat tarjoilut tasiakkaiden toiveiden mukaan.

Pienempään juhlaan ja kokouksiin (max 50 hlöä) on tarjolla viihtyisä yläkerta, joka on varattavissa milloin tahansa. Mainio valinta esimerkiksi päiväkokouksiin. Alakerran salissa, jonne mahtuu jopa 100 henkeä, on käytettävissä viikonloppuisin ja arkisinkin kello 14 jälkeen lounastarjoilun päätyttyä. Tilat toimivat joustavasti myös yhteiskäytössä erilaisissa tapahtumissa. Yläkerran saliin voidaan tuoda ääni- ja kuvayhteys alakerran salista tai yläkerta voi toimia esimerkiksi erillisenä tanssitilana juhlissa. Pieniin kokouksiin (max. 15 hlöä) on mahdollisuus varata lämmin, lasitettu aurinkoterassi. A-oikeuksin varustettu Ravintola Marttilan Talli on ilmapiiriltään ainutlaatuinen lounas- ja tilausravintola, joka on restauroitu vuonna 1985 Seinäjoen vanhan lääninsairaalan hevostalliin.