#kesä #kevät #syksy #talvi

Ravintola Marttilan Talli

Ravintola Marttilan Talli on kokous-, juhla- ja lounasravintola aivan Seinäjoen keskustan kupeessa, vanhan lääninsairaalan historiallisessa miljöössä. Ravintolamme tarjoaa asiakkailleen erinomaista ruokaa ja miellyttävää palvelua.

Lounasta tarjoilemme noutopöydästä joka arkipäivä klo 10:30-13:30. Marttilan Tallin perinteen mukaisesti valmistamme lounaan aina rakkaudesta ruokaan. Ruoan valmistuksessa käytämme aina kun mahdollista kotimaisia, lähellä tuotettuja raaka-aineita. Joustava henkilökuntamme valmistaa tilauksesta ruoan ryhmille myös lounasajan ulkopuolella.

Juhlien ja kokousten järjestäjille Marttilan Talli tarjoaa monipuoliset puitteet ainutlaatuisiin tilaisuuksiin. Ravintolassamme on 150 asiakaspaikkaa inspiroivassa ympäristössä. Tilamme soveltuvat erinomaisesti niin kokous- kuin juhlakäyttöön ja keittiömme valmistaa joka tilanteeseen sopivat tarjoilut toiveidesi mukaan.

Pienempään juhlaan ja kokouksiin (max 50 hlöä) on tarjolla viihtyisä yläkertamme, joka on varattavissa milloin tahansa. Mainio valinta esimerkiksi päiväkokouksiin. Alakerran salimme, jonne mahtuu jopa 100 henkeä, on käytettävissä viikonloppuisin ja arkisinkin kello 14 jälkeen lounastarjoilumme päätyttyä. Tilat toimivat joustavasti myös yhteiskäytössä erilaisissa tapahtumissa. Yläkerran saliin voidaan tuoda ääni- ja kuvayhteys alakerran salista tai yläkerta voi toimia esimerkiksi erillisenä tanssitilana juhlissa. Pieniin kokouksiin (max. 15 hlöä) on mahdollisuus varata lämmin, lasitettu aurinkoterassimme. A-oikeuksin varustettu Ravintola Marttilan Talli on ilmapiiriltään ainutlaatuinen lounas- ja tilausravintola, joka on restauroitu vuonna 1985 Seinäjoen vanhan lääninsairaalan hevostalliin.