#sommar
Aktiviteter och upplevelser, Bar, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Upplevelser

Mallaskoski Bryggerirestaurang

Mallaskoski Bryggerirestaurang ligger sida vid sida med Seinäjokis eget mikrobryggeri Mallaskoski. Restaurangen är ett eget privatföretag som leds av en trebarnsmor med fart och energi. Vår restaurang ligger rofyllt mitt i naturen en kort promenad från Seinäjoki centrum vid ett gammalt vattentorn. Vi har två stora terrasser som badar i sol.

Vi har öppet sommartid nästan varje dag från slutet av april till slutet av augusti. Till standardutbudet hör förutom öl från mikrobryggeriet även läcker och god mat, artistuppträdanden och sommarteater.

Restaurangens terrasscen bjuder på levande musik varje vecka. På live-kvällarna börjar artisterna spela i god tid redan kl. 20.00. Du kan alltså komma och njuta av levande musik även om du inte har tid att ligga och dra dig nästa morgon. Det är alltid gratis inträde till musikkvällarna. Vid plötsliga sommarregn kan banden spela inomhus eller på nedre terrassen, som har täckta publikplatser.

Hos oss finns det mat- och dryckalternativ som passar alla! Sommartid dukar vi upp Burger Buffet på lördagar och söndagar (utom midsommar). Du kan beställa pub-mat från menyn. För grupper kan vi erbjuda olika måltidsalternativ efter förbeställning. Produkterna från Mallaskosken Panimo är naturligtvis en stor del av vårt utbud.

På hösten och vintern koncentrerar vi oss på privata evenemang och era fester. Om du planerar julfest, förlovningsfest, bröllop, födelsedagar eller vad du än har för skäl att festa, så kan du göra det hos oss på Mallaskoski!

bryggerivisningarna kan du bekanta dig med ölet bakom kulisserna. Vi arrangerar visningar på beställning efter kl. 15 på vardagar och på helgerna efter överenskommelse. På visningen som tar drygt en timme får du höra om Mallaskoskis historia och göra en rundvandring i bryggeriet där du får information om ölbryggning och råvaror. Som avslutning kan du om du vill smaka och lukta på en-deciliters smakprover av olika öltyper. Med andra ord en utbildning som man går med ett leende på läpparna. Mer information om bryggerivisningarna finns på vår hemsida.