#sommar
Aktiviteter och upplevelser, Bar, Mat och dryck, Restaurang, Restaurang, Se och upplev, Upplevelser

Mallaskoski Bryggerirestaurang

Mallaskoski Bryggerirestaurang verkar sida vid sida med Seinäjokis egna mikrobryggeri. Restaurangen är ett privatägt företag, drivet av en energisk mor till tre små pojkar. Vår restaurang ligger mitt i naturen, bara en kort promenad från Seinäjokis centrum, bredvid det gamla vattentornet. Vi har två stora solbelysta terrasser.

Under sommarsäsongen är vi öppna nästan varje dag från slutet av april till slutet av augusti. Förutom våra mikrobryggeriers öl inkluderar vårt ordinarie utbud läcker pubmat, liveframträdanden och sommarteater.

Live-musik spelas på terrassen varje vecka. Framträdandena på live-kvällarna börjar sin musik långt i förväg, alltid kl. 20.00. Så du kan komma och njuta av live-musik även om nästa dag inte tillåter en långsam morgon. Det är alltid gratis inträde till dessa kvällar. Vid kraftigare sommarregn kan banden spela inomhus eller på den nedre terrassen, där det finns täckt plats för publiken.

Vi har mat- och dryckesalternativ för alla! Från menyn kan du beställa publik mat lagad med inhemska råvaror. För grupper finns olika menyalternativ tillgängliga efter förbeställning. Mallaskosken Panimos öl är naturligtvis en betydande del av vårt utbud.

Under höst och vinter fokuserar vi på privata evenemang och dina firanden. Oavsett om du funderar på julbord, förlovning, bröllop, födelsedagar eller något annat skäl att fira, kan du fira dem med oss på Mallaskoski! Vi kan också ordna högkvalitativ underhållning från band till stand-up comedy. Dessutom erbjuder vi cateringtjänster, ölutbildning, bryggerirundturer och provningar. Ölutbildningar och provningar kan också hållas på kundens egna lokaler.

På Mallaskosken Panimo Brewery Tours får du utforska öl bakom kulisserna. Vi erbjuder rundturer på begäran på vardagar efter kl. 15 och på helger enligt överenskommelse. Under den ungefär timmes långa rundturen får du lära dig om Mallaskoskis historia, gå igenom bryggeriprocessen och ingredienserna på bryggerisidan och slutligen på restaurangsidan kan du smaka och lukta på olika öltyper i cirka deciliterportioner. Denna utbildning genomförs med ett leende.