#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Kahvilat, Leirintäalue ja caravan, Näe ja koe, Ostokset, Ostoskeskukset, Ravintola, Ravintolat, Syö ja juo

Ideapark Seinäjoki

Marraskuussa 2019 avattu Ideapark Seinäjoki on uuden ajan elämyksellinen kaupan ja viihteen keskus Pohjanmaan sydämessä Seinäjoella. Suomen kolmannen Ideaparkin kokonaispinta-ala on huikeat 7 hehtaaria ja laajennusvaraa tontilla on aina 10 hehtaariin asti. Ideaparkissa on yli 100 vetovoimaista liikettä kaikilta toimialoilta. Suurimpana toimijana noin 12 000 neliömetrin kokoinen K-Citymarket.

Ideapark Seinäjoki – viihdekeskus vailla vertaa

Uuden ajan kauppakeskus tarjoaa asiakkaille shoppailun lisäksi upean valikoiman viihdettä ja näin voimmekin puhua todellisesta viihdekeskuksesta. Sisähuvipuisto Duudsonit Activity Park, E-Sports Arena, Viihdekeskus Hollywood keilaratoineen, minigolfeineen ja pakohuoneineen, Pikseli Virtuaalipuisto, Veikkauksen Pelaamo sekä tapahtumien järjestämiseen tarkoitettu 2500 neliön kokoinen ja 10 metrin korkuinen Keskusareena takaavat koko perheelle upeita elämyksiä ja ajanviettomahdollisuuksia vuoden jokaisena päivänä.

Useita alueelle kokonaan uusia toimijoita

Muotijätti New Yorker rantautui Seinäjoelle ensimmäistä kertaa Ideaparkin myötä. Pohjoismaiden johtavan vaateketjun Cubuksen Suomen suurin liike sijatsee Seinäjoen Ideaparkissa. Laajaa muodin kattausta täydentävät mm. H&M, Bik Bok, Carlings, Dressmann, Dressmann XL, Vero Moda, Vila, Jack & Jones, Your Face, Glitter, KappAhl, Luhta Brand Store, Change Lingerie, Indiska ja Gina Tricot. Urheilun ja vapaa-ajan ketjut XXL, Stadium, Stadium Outlet ja Top Sport saapuivat uusina toimijoina alueelle. Kodinkone- ja elektroniikkapuolen toimijoina mukana ovat Power, Clas Ohlson, Dna Kauppa, Elisa ja Fonum. Sisustuspuolen liikkeitä edustavat mm. H&M Home, Pentik, Zicos, Lempi Lifestyle, Jysk ja Masku.

Ideaparkissa toimii alueen ylivoimaisesti suurin ravintola- ja kahvilatarjonta, jonka toimijoita ovat mm. Burger King, Espresso House, Friends and Brgrs, Aitoleipä, Robert’s Coffee, Pancho Villa, Arnolds, Hesburger, Kotipizza, Luckiefun’s, Momento, Hanna & Kerttu, Scandinavian Bistro, Siipiravintola Wingo, Rax Pizzabuffet, Samburger, Jungle Juice Bar, Spice Ice ja Subway.

Kauppojen, ravintoloiden ja viihdepuolen lisäksi Ideaparkista löytyy muitakin palveluita, kuten päiväkoti, apteekki, optikoita, lelukauppa, kuntosali, partureita, terveyspalveluita, sähköautojen latauskenttä, karavaanarialue ja vuokrattavat saunatilat. Tutustu Ideaparkin laajaan liike ja palvelukattaukseen täältä.

Helppo sijainti

Ideapark Seinäjoki sijaitsee ainoastaan 1,5 km päässä kaupungin ydinkeskustasta Joupin kaupunginosassa. Helppo saavutettavuus kantatie 67 ja Suupohjantien välisellä alueella takaa helpot kulkuyhteydet. Molemmilta teiltä tulee suorat liittymät laajalle pysäköintialueelle, jossa ilmaisia pysäköintipaikkoja asiakkaiden käyttöön yli 2000. Ideaparkiin pääsee myös kevyen liikenteen väyliä pitkin, sekä jouhevasti julkisella liikenteellä aina pääsisäänkäynnin eteen.

Aktiviteetit
Elämys
Kahvila
Leirintäalue ja caravan
Ostoskeskus
Ravintola