#kesä #kevät #syksy #talvi

Maatilamatkailu Ilomäki

Maatilamatkailu Ilomäki tarjoaa vierailleen mökkimajoitusta, maatilan aitoa arkea ja lakeuksien rauhaa ympärivuotisesti Etelä-Pohjanmaalla, Seinäjoella Peräseinäjoen kylässä.

Vierailu Ilomäellä tuo mieleen nostalgisia muistoja maalta, ehkä omasta mummolasta: heinän tuoksua, kotieläinten silittelyä ja mukavia yhteisiä hetkiä. Monet vanhemmat haluavat välittää näitä lämminhenkisiä kokemuksia myös omille lapsilleen. Yhtälailla Ilomäen ovat ottaneet omakseen maaseudun  tunnelmaa arvostavat työmatkalaiset. Matkailijat ovat maatilalla odotettuja vieraita ja tervetulleita seuraamaan tilan elämää. Halutessaan he voivat myös vetäytyä omiin oloihinsa nauttimaan maatilan luonnonrauhasta.

Ilomäen maatila on toiminut jo vuodesta 1827 saakka. Maatilamajoitus tilalla on alkanut vuonna 1999 ja on sittemmin laajentunut: nyt tilalla on seitsemän erilaista mökkiä, joihin jokaiseen mahtuu 2– 8 henkeä. Lisäksi Kalajärven matkailukeskuksella noin 6 kilometrin päässä on vuokrattavissa pari tasokasta loma-asuntoa.

Eläinten kohtaaminen on lapsille – ja miksei aikuisillekin – yksi maatilavierailun kohokohdista. Tilalla on oman väen ja kävijöiden iloksi muun muassa hevosia, lampaita ja pupuja. Ilomäki tarjoaa muutakin rentoa yhdessäoloa perheille ja ryhmille – esimerkiksi luontoretkeilyä, laavun, saunomista ja kylpytynnyrin. Jo pelkkä maatilan tunnelma riittää monille elämykseksi. Jos kaipaa enemmän tekemistä, on lomaan helppo yhdistää lähialueen kohteita kuten Ideapark Seinäjoki, Tuuri, PowerPark, Duudsonit Activity Park tai pandoistaan tunnettu Ähtärin eläinpuisto. Ilomäen keskeinen sijainti Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla mahdollistaa tutustumisen alueeseen laajemminkin, ja maatilalle on seikkailujen jälkeen kotoisa palata.

Tutustu Maatilamatkailu Ilomäkeen yrityksen sivuilla.

Aktiviteetit
Elämys
Hyvinvointi
Lomavinkit - Majoitus
Majoitus
Mökit ja maatilamajoitus
Sauna