#kesä #kevät

PowerPark – Camping

Rio Grande Camping

Vehreä ja viehättävä campingalue

Powerparkin lähellä sijaitsevalla tilavalla Rio Grande-leirintäalueella on tasokkaat palvelut. Leirintäalueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai -vaunussa, telttailu ei ole alueella mahdollista.

Viihtyisällä leirintäalueella on 65 asfaltoitua camping-paikkaa asuntoautoille ja -vaunuille, paikoissa on sähkö- ja tv-liitännät, sähkö sisältyy vuorokausihintaan. Kesäisin käytössä on ulkouima-allas. Alueen keskuksessa, campingcenterissä, on saunat, leikkihuone, pyykinpesutila sekä keittiö- ja ruokailutila. Kaikki Huvivaltio Powerparkin palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lue lisää Rio Grandesta PowerParkin sivuilta.

Green Field Camping

Campingalue ratsastuskeskuksen lähellä

Kesällä 2014 avattu Huvivaltio PowerParkin toinen leirintäalue, Green Field, sijaitsee vehreällä peltoaukealla ratsastuskeskuksen läheisyydessä. Leirintäalueella on campingpaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille. Myös telttailu on mahdollista.

Kaikki paikat ovat asfaltoituja ja vuorokausihintaan sisältyy sähkö. Erillisiä henkilömaksuja ei peritä. Alueella on campingcenter, jossa on wc-, suihku-, sauna- ja keittiötilat. Lue lisää Green Field Campingistä PowerParkin sivuilta.

Voit tutustua myös PowerParkin elämyspuistoon sivuillamme.