#kesä #kevät #syksy #talvi

Road House kauppakeskus

Road House – Kauppakeskus, joka on ohittamaton pysähdyspaikka valtatie 19 varrella

Liikekeskus Road House on koko perheen viihtyisä ostos- ja pysähdyspaikka valtatie Kauhavan Alahärmässä PowerPark -huvipuiston vieressä. Voit lukea lisää PowerParkista sivuiltamme. Kauppahallimaisen Road Housen tunnelmalliselta kadulta löydät mm. liha-, kala-, juusto- ja leipomotuotteita, sekä ikioman jäätelötehtaan. Kauppakeskuksen valoisassa aulassa on ihana sisustusmyymälä, joka on pullollaan mitä ihanampia aarteita! Valikoimaan kuuluu mm. sisustus- ja lahjatavaroita, kynttilöitä, kodintekstiilejä, silkkikukkia ja erilaisia kortteja.

Merkkiliikkeitä sekä kotimaista tuontantoa

Highway Brand-myymälästä löydät useiden eri brändien uutuuksia joka sesongilta normaalihintaisena, mutta myös outlet-hintaisia poistotuotteita. Myymälään ilmestyy viikoittain uusia ihanuuksia joka makuun, ikään ja kokoon katsomatta! Varttuneemmalle väelle muotia tarjoaa kotimainen laatumerkki Voglia ja nuorekasta tyyliä edustavat tanskalaismerkit VERO MODA ja Jack&Jones. Road House Highway-myymälästä löytyy Glitterin oma shop in shop-osasto, jonka tuotteilla kruunaat arki- tai juhla-asusi pikkurahalla! Tämän lisäksi myymälässä on kotimainen PaaPii-designin osasto! PaaPii tunnetaan omaleimaisista ja mielikuvituksellisista designkuoseistaan. PaaPii:n osastolta löydät luomupuuvillaisia vaatetuskankaita ja vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Mikäli nälkä tai menoveden tarve pääsee yllättämään Kauppakeskus Road Housesta löytyy myös Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, Subway K-Market Härmä ja Nesteen kylmäaseman.

Lue lisää RoadHousen sivuilta!