#kesä #kevät #syksy #talvi

Mallaskosken Panimoravintola

Mallaskosken Panimoravintola toimii Seinäjoen oman pienpanimon kanssa kylki kyljessä. Ravintola on oma yksityinen yritys, jota johtaa kolmen pienen pojan äiti vauhdikkaalla asenteella. Ravintolamme sijaitsee keskellä luonnon rauhaa lyhyen kävelymatkan päässä Seinäjoen keskustasta vanhan vesitornin vieressä. Meillä on kaksi isoa auringon valossa kylpevää terassia.

Olemme kesäkautena auki lähes joka päivä alkaen huhtikuun lopusta aina elokuun lopulle saakka. Vakiovarustukseen kuuluu pienpanimo-oluiden lisäksi maukasta pubiruokaa, esiintyjiä sekä kesäteatteri.

Ravintolan terassilavalla soi elävä musiikki viikoittain. Live-iltojen esiintyjät aloittavat soittonsa jo hyvissä ajoin aina klo 20.00. Elävästä musiikista voit siis tulla nauttimaan, vaikka seuraava päivä ei antaisi lupaa hitaaseen aamuun. Näihin iltoihin on aina ilmainen sisäänpääsy. Rankemman kesäsateen yllättäessä bändit voivat soittaa sisätiloissa tai alaterassilla, jossa on katettua tilaa yleisölle.

Ruoka- ja juomavaihtoehtoja meiltä löytyy varmasti kaikille! Listalta voit tilata pubi-tyyppistä ruokaa itse valmistettuna kotimaisia raaka-aineita unohtamatta. Ryhmille on tarjolla etukäteen tilauksesta erilaisia menuvaihtoehtoja. Mallaskosken Panimon oluet ovat luonnollisesti iso osa valikoimaamme.

Syksyllä ja talvella keskitymme yksityistilaisuuksiin ja teidän juhliinne. Jos mietit pikkujouluja, kihlajaisia, häitä, syntymäpäiviä, mikä onkaan syy juhlia, niitä voitte juhlia meillä Mallaskoskella! Voimme myös järjestää laadukasta ohjelmaa laidasta laitaan esim. bändejä tai stand uppia.Lisäksi mieltä saa tilata catering-palveluita, olutkoulutuksia, panimokierroksia ja tastingejä. Olutkoulutukset ja tastingit onnistuvat myös asiakkaan omiin tiloihin.

Mallaskosken Panimokierroksilla pääsee tutustumaan olueeseen kulissien takana. Järjestämme tilauksesta kierroksia arkisin klo 15 jälkeen ja viikonloppuisin erikseen sovittuna. Reilun tunnin kestävällä kierroksella tutustutaan Mallaskosken historiaan, käydään panimon puolella läpi oluen panemista ja raaka-aineita. Päätteeksi ravintolan puolella saa halutessaan maistella ja haistella eri tyylisiä oluita noin desin annoksina. Tätä koulutusta ei käydä ryppy otsalla vaan hymyssä suin. Nettisivuiltamme löydät lisää tietoa panimokierroksista.

Lue lisää ravintolan sivuilta.