#kesä #kevät #syksy #talvi
Näe ja koe, Ostokset, Ostoskeskukset, Ravintola, Ravintolat, Syö ja juo

Road House liikekeskus

Liikekeskus Road House on koko perheen viihtyisä ostos- ja pysähdyspaikka valtatie Kauhavan Alahärmässä PowerPark -huvipuiston vieressä.

Kauppahallimaisen Road Housen tunnelmalliselta kadulta löydät mm. liha-, kala-, juusto- ja leipomotuotteita, sekä ikioman jäätelötehtaan.

Road Housen valoisassa aulassa on ihana sisustusmyymälä, joka on pullollaan mitä ihanampia aarteita! Valikoimaan kuuluu mm. sisustus- ja lahjatavaroita, kynttilöitä, kodintekstiilejä, silkkikukkia ja erilaisia kortteja.

Highway Brand-myymälästä löydät useiden eri brändien uutuuksia joka sesongilta normaalihintaisena, mutta myös outlet-hintaisia poistotuotteita. Myymälään ilmestyy viikoittain uusia ihanuuksia joka makuun, ikään ja kokoon katsomatta! Varttuneemmalle väelle muotia tarjoaa kotimainen laatumerkki Voglia ja nuorekasta tyyliä edustavat tanskalaismerkit VERO MODA ja Jack&Jones. Highwaysta löytyy Glitterin oma shop in shop-osasto, jonka tuotteilla kruunaat arki- tai juhla-asusi pikkurahalla! Tämän lisäksi myymälässä on kotimainen PaaPii-designin osasto! PaaPii tunnetaan omaleimaisista ja mielikuvituksellisista designkuoseistaan. PaaPii:n osastolta löydät luomupuuvillaisia vaatetuskankaita ja vaatteita vauvoille, lapsille ja naisille. Kaikki vaatteet on ommeltu rakkaudella ja aurinkoenergialla PaaPiin omassa ompelimossa Kokkolassa.

Road Housesta löytyy myös Boulevard Bistro ravintola, Junker Burger, Subway K-Market Härmä ja Nesteen kylmäaseman.