#kesä #kevät #syksy #talvi
Aktiviteetit ja elämykset, Elämykset, Museot ja näyttelyt, Näe ja Koe, Nähtävyydet

Seinäjoen taidehalli

Taide elää jo voi hyvin Pohjanmaalla. Seinäjoen taidehalli avautuu maaliskuussa 2020 taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetan uusissa tiloissa ja uudistuneena.

Seinäjoen Taidehalli houkuttelee vierailijoita vaihtuvilla nykytaidenäyttelyillään sekä lapsille, nuorille, perheille ja senioreille kohdistetuilla taidetapahtumillaan ja työpajoillaan.

Taidehallilla on Kalevan Navetassa kaksi näyttelytilaa. Rouhea Halli Kalevan Navetan 2. kerroksessa on  arkkitehtuuriltaan nimensä mukaisesti halli. Pinnat ovat betonia ja ajan kerrostumat näkyvät. Hallissa on esillä 3 näyttelyä vuosittain, ja ohjelmaan valitaan eheitä ja kiinnostavia kokonaisuuksia niin suomalaista kuin pohjoismaalaista nykytaidetta. Vintti sijaitsee 3. kerroksessa. Puinen, upean pyöreän ikkunan määrittämä tila muuntuu näyttelyiden lisäksi tapahtumille ja esityksille.

Yhdessä muiden taide- ja kulttuurikeskuksen toimijoiden kanssa Taidehalli tarjoaa monipuolisia tapahtumia, työpajoja ja paketteja yksityisasiakkaille ja ryhmille. Näyttelykierrokseen kannattaa yhdistää esimerkiksi lounas tai brunssi Äärellä-ravintolassa. Ryhmille on varattavissa myös näyttelyopastuksia ja talokierroksia, joilla kerrotaan navetan vaiherikkaasta historiasta.

Aktiviteetit
Elämys
Museot ja näyttelyt
Nähtävyys