#kesä #kevät #syksy #talvi

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta on Seinäjoen keskustan tuntumassa sijaitseva monipuolinen ja säväyttävä taiteen, kulttuurin ja tapahtumien koti. 130-vuotias punatiilinen navettarakennus kokoaa korkean kattonsa alle mm. nykytaidenäyttelyitä, kerho- ja kurssitoimintaa, konsertteja sekä ruokaelämyksiä.  Kalevan Navetan monipuoliset tilat ja toiminnot kutsuvat viihtymään ja viettämään aikaa perheen ja ystävien kesken. Lue lisää Kalevan Navetan tapahtumista taide- ja kulttuurikeskuksen sivuilta.

Kalevan Navetan ensimmäinen kerros tarjoaa monipuolisia taiteen ja kulttuurin harrastusmahdollisuuksia mm. Seinäjoen kansalaisopiston sekä Taito Etelä-Pohjanmaan kurssien merkeissä. Katutasosta löytyy myös käsityö- ja lahjatavaroiden erikoisliike Taito Shop Seinäjoki, Taidelainaamo Parsi sekä viihtyisä kahvila- ja lounasravintola Äärellä. Talon toinen ja kolmas kerros kutsuvat nauttimaan Seinäjoen taidehallin vaihtuvista nykytaidenäyttelyistä sekä tapahtumista.

Kalevan Navetta mahdollistaa myös persoonalliset puitteet tapahtumille ja erilaisille tilaisuuksille. Talon keskikerroksessa sijaitseva 300-neliöinen Hugo-sali soveltuu niin konserttien, kokousten ja seminaarien kuin perhejuhlien järjestämiseen. Ylimmän kerroksen Vintti-näyttelytila puolestaan toimii mieleenpainuvana kokoustilana.

Kalevan Navetan toimijat:

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut, lastenkulttuurikeskus Louhimo, Seinäjoen taidehalli, Taito Etelä-Pohjanmaa ry, Taito Shop Seinäjoki, Seinäjoen taitokeskus, käsityö- ja muotoilukoulu Näppi, ravintola Äärellä Kuppi + Kattila, Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö, Seinäjoen taiteilijaseuran taidelainaamo Parsi, Seinäjoen kansalaisopiston puu- ja metallityön verstaat.Tutustu Kalevan Navetan toimijoihin Kalevan Navetan sivuilla.

Aktiviteetit
Elämys
Kädentaidot ja erikoismyymälät
Museot ja näyttelyt
Nähtävyys
Ravintola
Ryhmille