#kesä #kevät #syksy #talvi

Valkeisen Loman Poropuisto

Valkeisen Loman Poropuistossa pääset aistimaan Lapin tunnelmaa!

Valkeisen Loman Poropuistossa asustelee tällä hetkellä yhdeksän poroa. Porot ovat kaikki kesyjä ja rakastavat jäkälää, jota pääsee poropuistovierailun aikana poroille syöttämään. He kaikki toivottavat teidät lämpimästi tervetulleeksi poropuistoon tai voit ostaa vastaanotosta jäkäläpussin ja syöttää poroja omatoimisesti aidan ulkopuolelta.

Poro-ohjelmistamme voitte valita perinteisen poropuistovierailun porojen aitaukseen. Vierailun aikana pääset Valkeisen poropuistoon ruokkimaan ja silittämään porojamme ja ottamaan kuvia. Kuulet tarinoita tilan poroista ja poronhoidosta näillä leveysasteilla.

Jos haluat nauttia pidemmästä ohjelmasta ja lähteä porojen kanssa päiväkävelylle metsäluontoon, kannattaa valita porometsäkävely eli walk with the reindeer -ohjelma. Porometsäkävelyn aikana lähdetään poropuiston metsään ruokkimaan ja silittämään porojamme ja ottamaan kuvia kauniin suomalaisen metsäluonnon keskelle. Porot seuraavat retkellä mukana ja lopuksi porot johdattavat seurueen poroaitauksen laavulle, jossa tunnelmoidaan tulen äärellä ja nautitaan nokipannukahvia ja mehua sekä sesongin kahvileipää. Lisäksi voit kokeilla suopunginheittoa eli miten poroja otetaan kiinni Lapissa poroerotusten aikaan.

Lisäksi voit tilata meiltä poron tilaisuuteesi, vaikkapa joulunavaukseen tai talviriehaan. Poron mukana tulee tarvittaessa myös tonttu tai vaikka itse joulupukki lisämaksusta.

Lue lisää ja varaa vierailisu Valkeisen Loman Poropuistoon Valkeisen Loman sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Nähtävyys