#kesä #kevät #syksy #talvi

Valkeisen Loma

Valkeisen Loma on idyllinen ja monipuolinen maaseutumatkailukohde Ähtärissä. Palvelemme sinua ympäri vuoden. Vieraanamme voit majoittua uudessa maalaishotellissamme tai vanhan ajan tyyliä henkivissä huoneistoissa, huoneissa ja mökeissä. Vuonna 2018 rakennettu, 10 huoneen Maalaishotelli Aurinkorinne tarjoaa laadukasta majoitusta lapsiperheille, pariskunnille sekä vaikka pienemmille ryhmille, jotka haluavat viettää vaikkapa sukutapaamista tai yrityksen koulutuspäiviä majoittuen mukavasti maalla hyvätasoisessa majoituksessa, omassa rauhassa, omalla porukalla. Perinteisemmästä majoitusvaihtoehdosta pitävälle löytyy meillä aittahuoneita ja -mökkejä joissa vanhaa ja uutta on yhdistelty mutta mukavuudet huomioiden eli wc ja suihku löytyy kaikista huoneistamme.

Kesällä vanhan ajan pihapiiri täyttyy lapsien leikistä ja riemusta. Lapsille on tarjolla monenlaista ajanvietettä pihapiirissä ja Valkeisen järven huikea hiekkaranta kutsuu saunojia ja kesäpäivän viettäjiä uimaan ja soutuvene on vapaasti käytössä veneretkiä tai onkimista varten. Savusauna lämpiää ryhmille tilauksesta tai kesällä voit osallistua yleisiin savusaunailtoihin. Myös kesäkahvila palvelee janoisia ja kahvittelijoita iltaisin. Talvella pihasta löytyy talviurheiluvälineitä ja hurja pulkkamäki.

Valkeisen Loma sijaitsee lyhyen 10 min ajomatkan päässä kahdesta suloisesta jättiläispandasta, Lumista ja Pyrystä. Myös luonto ja metsät ja järvet ovat läsnä ja retkelle rauhalliseen luontoon ja marjametsiin pääset ihan pihasta. Meidän kauttamme voit vuokrata vaikka lumikengät tai fatbiken ja lähteä retkelle hienoihin Ähtärin luontokohteisiin ja reiteille. Keskisen kyläkauppaan ostoksille ajelet 30 minuutissa ja kesäisin Powerparkin (Lue lisää PowerParkista sivuiltamme) hauskuudet ovat 1,5 tunnin ajomatkan päässä.

Poropuistossamme koet aitoa Lapin tunnelmaa ja pihapiiristä löytyvät monet maaseudun eläinystävät, joita pääset rapsuttelemaan veloituksetta majoittumisesi aikana. Valkeisen Loma on suosittu paikka ryhmäretkille, tyky-päiville sekä kokouksille, joiden osallistujat arvostavat rauhallista maalaisympäristöä ja puhdasta luontoa. Palvelemme yleensä yhtä ryhmää kerrallaan, jolloin voimme taata henkilökohtaisen ja yksilöllisen palvelun ryhmän toiveita kuunnellen.

Valkeisen Loman viihtyisä tilausravintola Tallin Vintti tarjoaa maittavaa ruokaa monenlaisille ryhmille ja juhlaseurueille. Kaksikerroksinen, vanhaan navettaan remontoitu ravintola henkii menneiden aikojen tunnelmaa. Juhlapaikkana Valkeisen Loma on erinomainen vaihtoehto. Toteutamme juhlat toiveittesi mukaan ja huolehdimme, että juhlapäivästäsi tulee ikimuistoinen. Valmistamme kaikki ruuat itse omassa keittiössämme, hyödyntäen lähellä tuotettuja, puhtaita raaka-aineita.

Tutustu Valkeisen Loman majoitus kattaukseen ja varaa lomasi Valkeisen Loman sivuilta.

Aktiviteetit
Elämys
Lomavinkit - Majoitus
Mökit ja maatilamajoitus
Viikon nosto