Lomavinkit

Parhaat vinkit onnistuneeseen kesälomaan Etelä-Pohjanmaalla

Huh hellettä - kesäloma on vuoden kohokohta. Nyt on korkea aika irtautua arjen kiireistä ja laittaa vaihde vapaalle. Lämpimät päivät ja valoisat yöt luovat ihanteelliset puitteet rannalla lokoiluun, elämyksistä nauttimiseen sekä mahdollisuuden rauhoittua luonnon helmassa. Rauhoittumisen vastapainoksi Etelä-Pohjanmaan monipuoliset tapahtumat ja festivaalit tarjoavat menoa ja meininkiä yön pikkutunneille saakka.

Kesän tarinat Etelä-Pohjanmaalta

Kesä Etelä-Pohjanmaalla on kuin runo, joka herää eloon. Kun loma viimein alkaa, tuuli kertoo tarinoitaan tuivertaen läpi vehreiden peltojen ja yli kukkivien niittyjen. Se on aika, jolloin arjen kiireet saavat jäädä taakse ja voit hengittää syvään, tuntien vapauden ja kesän lämmön ihollasi. Ainut asia joka on mielessä on se tärkein – loma. Mitä tehtäisiin? Katso alueemme kesäiset tarinat ja inspiroidu Etelä-Pohjanmaasta.

Tapahtumakesän 2024 kohokohdat

Tapahtumat ovat kesäloman suola ja pippuri. Oleellinen elementti, jota ilman jotain jää uupumaan. Tarjolla hyvää tunnelmaa, musiikkia, tuliaisia markkinoilta, urheilujuhlaa ja paljon muuta. Katso alueen tapahtumalistaus sivuiltamme.